2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
به سلامتی عزیزم انشالله همشون بلاست بشن  ذخیرتون چند بود  ؟؟ ویتامین هم داشتین ؟

قربونت برم عزیزم من از ۱۶ تا فولی ۱۵ تا تخمک داشتم .

گفت شنبه زنگ بزن ببینیم چندتاش جنین شدن.

ناشتا ژل رویال ، سیاهدونه و عسل ، کنجد ، مویز

صبحانه نون و پنیر و گردو با یک دمنوش به

قبل نهار پودر اینوفولیک 

ویتامین امگا ۳ ویتامین ای سی زینک آمپول ویتامین دی

همه اینا رو به همسرم هم میدادم شبا هم یک کاسه آجیل شیرین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم عزیز دلم دعا کن برام بارداری

عزیزم به امید خدا مامانم میشی😙😙😙

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

دوستان من امروز تو ریکاوری بودم دوتا خانم داشتن باهم حرف میزدن ، یکیشون گفت من چهار بار انتقالم منفی شده تا اینکه  دکترشو عوض کرده این دکترش گفته من هم تو مرکز مام هستم تو صارم و پیامبران هم هستم هرجا دوست داری بیا پرونده تشکیل بده . به دکترش گفته کجارو صلاح میدونی دکترش گفته برای من مهمتر از دکتر و بیمارستان ، جنین شناسه . جنین شناس پیامبران تو ازن ۳ تا از همه بهتره. بعد اون یکی خانمه هم گفت من قبلا صارم میرفتم یکی از آشناهامون که قبلا کادر صارم بوده گفته الان جنین شناسش خوب نیست برو بیمارستان پیامبران جنین شناسش خیلی خوبه....

البته دیگه راست و دروغش پای خودشون منم نقل قول کردم برای دوستانی که تازه میخوان سروع کنن و هنوز دکتر انتخاب  نکردن. 

دقیقا مثل خونواده همسر من....خدا میدونه کشوهرم یهبتر هم ب زبون نیاورده ...انقد حرف و حدیث شنیدم ک... ...

درکت میکنم کامل عزیزم. حتی تو فامیل خودمونم دعات که میخوان بکنن میگن ایشالا خدا بهت پسر بده یا فکر کن فقط آدم دختر داشته باشه، دعاشون اینجوریه ایشالا عروسی پسرت! من خودم به خدا عاشق پسرم مثل دختر. حتی معتقدم بهتره دختر آدم برادر داشته باشه، اما خب نشد که نشد. نباید بکشن ادم رو که یا سرکوفت رو که اصلا نمیفهمم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خواهش میکنم عزیزم امیدوارم انتقال های بعدی🤲🤲 تو این راه که میاییم با اتفاقات و حوادث و صحنه های ع ...

ستاره جان آزم زیر ۳۰بوده .منفی .حالا گفتن دوروز دیگه باید تکرار کنم ببینم خدا چی میخواد

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ممنون عزیزدلم که به فکرم بودی وبرام نوشتی ممنون مهربون سه تاپسراتون میکروبودن؟سه قلو؟

خواهش میکنم.

نه .سر اولی قرار بود میکرو کنم خدا معجزه کرد.ولی دو تا بعدی بعد از ۵ سال با میکرو دوقلو شدن.

۸ تا جنین دیگم دارم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
درکت میکنم کامل عزیزم. حتی تو فامیل خودمونم دعات که میخوان بکنن میگن ایشالا خدا بهت پسر بده یا فکر ک ...

دقیقا👌👌عزیزم این یه مورد دیگ دست خود آدم که نیست ولی از قدیم گفتن در دروازه رو میشه بست ولی دهن مردم رو نه