2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045332 بازدید | 684458 پست
زینب جان دیروز زنگ زدم که البته یه روز زودتر بود گفتن فردا ۸ شب تماس بگیر.امروز ۵ زنگ زدم اسممو پرسی ...

عزیزم به خدا حق داری ولی کلا حس میکنم حوصله پیگیری نداشتن، توکل به خدا ان شاء الله کلی جنین داری🤲🤲🤲ما رو هم بی خبر نذار عزیزم 

ان شاالله وقتی فهمیدی جنین های خوب داری و لبخند رو لبت نشست، فقط اون لحظه ما رو هم دعا کن

عزیزم اون آمپولی که برای جلوگیری از آزاد شدن تخمک هست رو شما تزریق میکردین؟ بعد اینکه مگه وقتی hcg م ...

این داروهای من بود و سونو هم نکردن و من دیگه دکتر رو هم ندیدم تا چند روز بعدش که پانکچر شدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زینب جون چرا شیر دوش نیاز هست؟پسرشما سینه نمیگیره؟ فقط با شیشه شیر خودتون رومی خوره؟ تو اطرافیان من ...

به چند دلیل گلم 

یکی اینکه این دوستمون میخواد بره سر کار

یکی دیگه اینکه گاهی مادر خسته هست و دوست داره شب بخوابه، اون جوری شیرش رو میدوشه و بقیه میتونن شب بالا سر بچه باشن، مادر طفلی گناه نکرده زاییده، اونم خسته میشه خواب میخواد

و اینکه خودم شیرم دیر اومد بعد هم کم بود چون بلد نبود سینه رو درست تخلیه کنه و دچار nipple confusion شده بود، پس شیرم کمتر و کمتر شد 

ما هم هییییییچ کس تو فامیل مشکل شیردهی نداشت ولی من مشکل دار شدم، اگر هم کسی بود تک و توک بود که براشون مهم نبود و شیرخشک میدادن چون آموزش ندیده بودن و اصلا فکر میکردن شیردوش، شیر رو کم میکنه 

و اینکه 99 درصد مادرها آموزش ندیدن شیر دهی انحصاری با شیر مادر بچشون داشته باشه و به عنوان یه آپشن بی خطر به شیر خشک نگاه میکنن(از جمله خودم قبل از اینکه مضرات شیرخشک رو بدونم) و...

کلا شیر دوش تو ایران گرونه وگرنه کشورهایی مثل آمریکا و آلمان حتی بیمه پولش رو میده، یا رایگان قرض میده و خیلی مادرهای برای شیردهی حمایت میشن ولی اینجا نه متاسفانه و دم دست ترین راه شیر خشک هست

و نتیجه میشه این همه حساسیت تو جامعه(موارد استثنا هم هست) 

گاهی هم آدم میخواد بره پارکی، جایی، نمیتونه در ملا عام شیر بده به بچه، خب باید از قبل دوشیده باشه

و اینکه گلم گاهی شیردهی اصلا راحت نیست و چالش بزرگی هست، که تا لمسش نکنه کسی شاید تعجب کنه از اینی که میگم

و کلی دلیل که جا نمیشه اینجا بگم 

فقط بدون گلی این همه تغذیه با شیرخشک اصلا خوب نیست، و قصدم سرزنش مامان هایی نیست که به دلایلی تصمیم شون شیر مادر نبوده، قصدم تشویق مامان هایی هست که شیردهی انحصاری رو دوست دارن ولی غیر ممکن تصورش میکنن

خانوما من این آمپولارو میزنم همش ببخشید ترشح دارم مثل ترشح تخمک گذاری طبیعی هست؟

عزیزم ترشحت طبیعیه منم خیلی داشتم، در مورد قطره آب مقطر هم داروخانه بهت میده نگران نباش گلم، اگه آمپول اورگالوتران منظورته منم می زدم گفتن حتما یخچال بزار ولی پایین یخچال یا تو در یخچال گفتن

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
بچه ها ببخشید مرکز برام آزمایش کرونا نوشت ، من خودم درخواست دادم با ازمایش کرونا برام قند و تیرویید ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ چرا سیاهدانه خوردی؟؟؟؟!!! پرولاکتین رو میبره بالا عزیزم به شدت 

اصلا یه جور دارو حساب میشه و با داروهای ivf تداخل داره

حالا اگر فولیکول داری نترس، اصلا نگران نباش ولی اگر فولی نداشتی تو سونو ها مقصر همین سیاهدانه هست

واینکه انتقال میدن براتون با نه رو اطلاعی ندارم عزیزم 

و اینکه پرولاکتین رو نباید تو سیکل پانکچر انجام بدی عزیزم، اون هم وسط سیکل

شب قبلش هم نباید نزدیکی داشته باشی، سوتین نباید تنگ باسه و باید حداقل دو ساعت از بیدارشدنت گذشته باشه

من هیچ شناختی از ابن سینا نداشتم و هیچ دکتری رو نمیشناختم اونجا به طور اتفاقی فهمیدم که دکتر خوبی تص ...

بنظر من مهم دکتره، اینطور که میگن دکتر خوبیه مهم نیس کجا باشه، ولی رو داروهات تاکید کن کهداروهای موثر بهت بده شاید ابن سینا سفارششون این باشه که داروی ایرانی استفاده بشه.

یه چیزی که من دیدم توی ابن سینا ظاهرا فرصتش واسه دیدن مریض و وقتی که میذاره بیشتره نسبت به مطب چون هردوش رو رفتم

اینم بگم حالا که ابن سینا رفتی، مطب دیگه قبول نمیکنه بری. انگار براشون غیر قانونی یا همچی چیزی باشه که نتونن بپذیرن.

ضمنا روند دارویی و نسخه ای که برات میده رو هم بیا بگو لطفا

الهی که نتیجه بگیری

ممنونم عزيزم از لطفت امروز تازه رفتم تو ٧ هفته خودمم ميگم شايد زودتر برم و ديده بشه.  بيشتر هم ...

منم میگم صبر کن یه هفته دیگه برو سونو همون جایی که رفتی برو‌ایشالا که رشد کرده عزیزم واست صلوات میفرستم ❤️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
این داروهای من بود و سونو هم نکردن و من دیگه دکتر رو هم ندیدم تا چند روز بعدش که پانکچر شدم

@زینبی_بابا    

سلام عزیز خدا قوتت بده

میگم ممکنه با این نسخه و نحوه کنترل تخمک قبلش ازاد شده باشه؟

من قبل پانکچر همش میگفتم آزاد شده و نگران بودم

یا این نگرانی بیمورد بوده و تحت کنترل بوده

داروی جلوگیری از آزاد سازی تخمک میبینید شما؟

نه ستروتاید نداده بود نزدیک ساعت۹

درسته دیگه تا ۹ صبح روزیکه عمل کردی میشه ۳۶ ساعت

زمانیکه عملت کرده درست بوده

من موندم چرا دارویی نداده که آزاد نشن؟ یعنی ممکنه یادش رفته باشه؟

داروهات اسمهاشون چی بود؟؟؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
درسته دیگه تا ۹ صبح روزیکه عمل کردی میشه ۳۶ ساعت زمانیکه عملت کرده درست بوده من موندم چرا دارویی ن ...

من همیشه تخمکام زودازادمیشه اگه بقیه ۱۳ و۱۴هستن من بعصی وقتاروزهای ۹و۱۰چون پریم ۲۶روزست

داروهامم کارماواچ ام جی ودوتاهم به بازوزدم براازادسازی اسمش یادم نیست

کلا فراموشش کن یادم میادبهم میریزم

میخوام دیگه طبیعی اقدام کنم

جنسیتشم دیگه برام فرقی نداره چون دیگه مطمئن شدم باسرنوشت نمیشه جنگید 

دیروزم به یکی ازدوستام که ماما هست زنگ زدم گفتم سینه هام دردمیکنه گفت اصلا ادامه نده طبیعی اقدام کن چون این داروها الان خودشو نشون نمیده عوارضش بعد ۴۲سالگی هست اون موقع خدای نکرده مریضی هامشخص میشه گفت الان ذوق بچه داری این دکتراون دکترهرچی میادمیزنی ولی این کارونکن

منم تصمیم قطعی گرفتم هرچی داشتم ونداشتم ریختم توسطل بااینکه میدونستم پیش دکتردیگه ای برم وگونال پیداکنم حتما جواب میگیرم ولی کلا بیخیال شدم

بهم گفتم فقط رویال ژلی بگیر وطبیعی اقدام کن

حالانمیدونم اونچیه وکاراییش چی هست اینجاپرسیدم کسی جواب نداد

بعدمن به عسل حساسیت دارم نمیدونم اینم ازهمون خانواده هست یانه

خدایابه امیدخودت🌺
ممنون عزیزدلم یعنی ماه بعدپری بشم دوباره فولیکولی هست؟

به نظر من این دکتر شما کلا خیلی گیج و بی نظمه

یادته برای نازنین جون هم دفعه اول انگار یادشون رفته بود تعیین جنسیت داره به بیمارستان نگفته بود جنینها باید بلاست بشن

انتقال رو کنسل کرد

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ی ویسی هس نمیدونم دقیقا چی بگم سرچ کنی  ی موزیک فوق العاده آروم با صدای آب و جنگل پرنده پخش می ...

دست گلت درد نکنه، حتما سرچ میکنم😙😙😙

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...