2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045393 بازدید | 684464 پست
بله عزیزم شادان جان همین ماه انتقال دادن لکم دیدن شکر خدا الانم باردارن استرس نداشته باش

آخه خون مثل خون پریودیه.امروز دیدم نمی‌دونم تا کی ادامه داره؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران نباش گلم استرس الان سمه داشتیم موردایی که خونریزی شدیدم داشتن باز جوابشون مثبت بوده به مرکزت زنگ بزن احتمالا پروژسترونتو زیاد کنه 

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی

شما باید فردا بری آزمایش. انشالله که بارداری. بعدش حتما با دکترت تماس بگیر اگر باردار باشی احتمالا داروهات رو زیاد کنه. خونریزی بعد از انتقال به دلایل مختلفی پیش میاد که تا آزمایش ندی مشخص نمیشه 

نگران نباش گلم استرس الان سمه داشتیم موردایی که خونریزی شدیدم داشتن باز جوابشون مثبت بوده به مرکزت ز ...

ممنون عزیزم خیرببینی⁦❤️⁩ التماس دعا 🙏

شما باید فردا بری آزمایش. انشالله که بارداری. بعدش حتما با دکترت تماس بگیر اگر باردار باشی احتمالا&n ...

ممنون عزیزم. ،💚 التماس دعا 🙏

سلام عزیزم اره گلم پریروز پسرم بدنیا اومد اما رفلاکس داره بستریش کردن دعا کنید براش

قدمش مبارکه عزیزم❤

انشاءالله زودمرخص میشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
چقدر مثل منی 😥😥😥 اصلا نمیدونم چرا اینجوری شدم منفی میشدم ناراحت بودم الانم که مثبتم ناراحتم، خود ...

شادن جون چقددددر فکرای منفی میکنی دختر 

این حست حسادت نیست طبیعی 

من اززمانی فهمیدم مشکل داریم همش استرس داشتم خبر بارداری بقیه رو بشنوم که متاسفانه پشت سر هم از دوست واشنا وغریبه باردارشدن 

گلم تو که خدا ماشاالله بهت نظر کرده پس بسپار به خدا وفکرای منفی رو بذار کنار

بنظرم شروع کن زوزی ۲صفحه ازاول معنی قران بخون بهت ارامش میده 

میفهمم عزیزم، برای منم خیلی سخت گذشت تا فهمیدم چند تا جنین دارم حتی یه روز زودتر رفتم و التماس کردم ...

زینب جان بعد چند بار تماس بالاخره گفتن تشکیل شده.ولی تعدادشو حضوری میگیم.نمیدونم  این چه مدلشه دیگه.والا هم خوشحالم هم نگران.چون طول کشید تا خبر بدن.ان شاالله فردا میرم حضوری هم میپرسم.گفتن بیا کارت فریزتو بگیر.

خدایا شکرت