2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

خانوما لطفااااا راهنمایییی کنید من امروز یه آب مقطر واسه اچ ام جی از دستم افتاد شکست الان فکر کنم یکی کم دارم چیکار کنم؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بتام از اول پايين بود اگر خاطرتون باشه روز ٣٠ انتقال يعني ديروز براي پنجمين بار آز دادم ٥٨٠٠ شده ...

سلام عزیزم خوبی؟ چند هفتته ؟ رفتی سونو 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اي واي چقدر ناراحت كننده. نمونه همسرت و چرا تو وايسادي تو ميرفتي اون خودش نمونه ميداد؟ واسه همه همين ...

توخونه گفت من تنها نمونه نمیگیرم براهمون ماشش صبح اونجابودیم ولی هشت فرستادن بالا

خدایابه امیدخودت🌺
وای یعنی چی سارا جون 🥺 مگه سر وقت پانکچر نشدی ؟

بالا گفتم همه رو 

بیخیال فکرشو نکن

نینیتو عشق است

همسرمو راضی کردم همه داروهاروبریزم دور وطبیعی اقدام کنم

سپردم به خدا

خدایابه امیدخودت🌺
خدای من یعنی پول هم دادین ؟بهتون برنگردوندن من یادمه روز قبل پانکچرم ی خانمی بود فقط یک تخمک داشت دک ...

گلم صدتافرمو امضا واثرانگشت میگیرن خونده ونخونده تند تند امصازدیم 

خدایابه امیدخودت🌺
منم روز پانکچر خیلی معطل شدم اتاق عمل که رفتم گفتن چرا دیر اومدی منم تخمکهام دوتا ۲۰ وسه تا۱۶ داشتم ...

یعنی از۵تا ۲تامونده 

درکت میکنم 

بلدن چطوری بپیچونن

خدایابه امیدخودت🌺