2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله تو یه آزمایشگاه بود من ۷۵ روز پیش رژیم و دارو رو شروع کردم من گلوتن و لبنیات رو کامل حذف کردم ...

ممنون دوستم از پاسخگوییتون

من هفته پیش منفی شدم حالا شاید دو سه ماهی طبیعی اقدام کنم بعد برم برا انتقال چون فقط یه بسته دارم برا انتقال انشاءالله که تا اون موقع طبیعی نتیجه بگیرم

خدایا شکرت
منم خیلی استرس دارم از این موضوع😢

میگم پیش نصر دارم میرم اون کارش خوبه امیدم به همینه 

البته از حقم نگذریم اونقدرام دارو ایرانی بد نیست خیلی ها نتیجه گرفتن 

من تعداد جنین برام خیلی مهمه چون تا بلاست شدن خیلی ها از بین میرن بعدش هم تو تعیین جنسیت کم میشن 

نصر که میگه هیچی ویتامین نمیخواد اما دیگه سر خود میخورم چون سر بارداری قبلیمم خوردم و راحت باردار شدم 

ضرر نداشته باشن فقط همین و کم دارم 😓

هر دوره ای وی اف از ۳۰ هزار دلار بیشتر میشه؟؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
بله تو یه آزمایشگاه بود من ۷۵ روز پیش رژیم و دارو رو شروع کردم من گلوتن و لبنیات رو کامل حذف کردم ...

من ک کلا سه سال لبنیات اصن نمیدونم چیه..چن روز پیش ازمایش دادم کلسیمم نرمال بود...اصن ماست دوغ ایناهیچی نمیخورم..هندونه کلا چیزای ک سردهست سه ساله حذف کردم ولی معذرت میخام خ احمق بودم ک هی منتظرشدم طبیعی باردارشم نرفتم ای وی اف وقتمو طلف کردم

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
میگم پیش نصر دارم میرم اون کارش خوبه امیدم به همینه  البته از حقم نگذریم اونقدرام دارو ای ...

برای منم خیلی تعداد جنین بلاست مهمه چون میخوام پی جی اس کنم

پیش نصر رفتی لطفا ازش بپرس میشه خارجیش رو‌گیر آورد یا نه

من به نصر کاری ندارم اون کار خودش رو بکنه من کار خودم من وقتی دارو بخورم آرامشم بیشتره

شما هم ببین در چه صورت راحت‌تری با دارو یا بدون دارو

بله ۳۰ هزار دلار میشه 

به من ستروتاید سینال اف و hmg دادن  خیلی هم پس سبکشون فرق نداره فقط خوبی شما اینه که داروهاتون ...

نه گفت خوبه برای کیفیت تخمک

یه خوبیهایی اینجا داره، یه خوبیهایی اونجا

اینجا همه چیز رو‌اصوله ولی تو ایران نظم درست و حسابی ندارن

اما خوب مشکل اینجا اینه که دکترها خیلی با احتیاط دارو میدن و نمیذارن مریض هایپر بشه، دوزهاش رو گاهی کمتر میدن

به من گونال روزی ۲۷۰ داده بودند ، دفعه دوم هم ۳۲۵ ولی دکترم رو عوض کردم

دکتر جدیدم بیشتر ریسک میکنه و بهتر دارو میده ۴۵۰ داد

البته بخاطر جون خودمون اینکارو میکنند 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
من ک کلا سه سال لبنیات اصن نمیدونم چیه..چن روز پیش ازمایش دادم کلسیمم نرمال بود...اصن ماست دوغ ایناه ...

دور از جون

من معتاد به دوغ و ماست هستم اتفاقا

ولی خیلی از دکترها اینجا اعتقاد دارن که لبنیات خوب نیست برای کیفیت تخمک 

فعلا دارم ادامه میدم ببینم چی میشه

البته من مشکلم بارداری نیست مشکلم سقط مکرر هست

و اینکه خیلی ها نیاز به رژیم‌های اینچنینی ندارن

و ضمن اینکه فقط رژیم به تنهایی کارساز نیست خیلی فاکتورهای دیگه هم دخیله

خوبی امریکا به همیناس کیفیت دارو و تجهیزات خوب حیف کهمن از پس هزینه هاش بر نمیام

آره چی بگم واقعا ... خیلی گرونه

اما من نمیتونم چند ماه ایران بمونم چون کارم و ول کنم بیشتر ضرر میکنم

خوب بعضی کاراشون هم رو اعصابه، مثلا اینکه حتما pgd میکنند

یا اینکه جنین ۳ روزه رو اصلا فریز نمیکنند میگن خراب میشه، صبر میکنند ۵ روزه بشه بعد فریز میکنند

خدایا شکرت 🙏🏻❤️