2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست
نه عزیزم اصلا نگران نباش ، خیلیا بعد انتقال رفتن سرکار و خیلیا دو هفته استراحت مطلق بودن ،واقعا هیچ ...

خودمم همينطوري فکر ميکنم قربونت برم روحيه ميدي بهم 

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...

دکتره منم میگه زندگی روتین داشته باشین ختی ورزشم میتونین بکنین ولی سبک ..فقط سنگین بلند نکنین جاروبرقی نکشبن .و خم و راستنشبن

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودمم همينطوري فکر ميکنم قربونت برم روحيه ميدي بهم 

فداتشم عزیزم ، ان شاالله بحق این عید و صاحبش دلت شاد بشه ، نذر کن تا ۷ سالگی نی نی عید غدیر نذری بدی ان شاالله حاجت روا بشی عزیزم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
فداتشم عزیزم ، ان شاالله بحق این عید و صاحبش دلت شاد بشه ، نذر کن تا ۷ سالگی نی نی عید غدیر نذری بدی ...

اين روهم حتما نذر ميکنم ...ممنونم

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
درست میگی عزیزم، انشاالله پس فردا میرم آزمایش چیزی باشه مشخص میشه دیگه

شادن جان، بسلامتی انتقالت مثبت شد؟؟ بخدا تو فکرتون هستم ولی فرصت نمیشه همه پیام ها رو بخونم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
شادن جان، بسلامتی انتقالت مثبت شد؟؟ بخدا تو فکرتون هستم ولی فرصت نمیشه همه پیام ها رو بخونم 

مرضي جان شما استراحتت در چ حد بود؟

نه عزیزم خدا از دهنت بشنوه😍😍😍 امروز دهم انتقالم بود بعد لکه بینی داشتم یعنی اولش دستمال کشیدم صورتی شد مثل خون خیییلی رقیق و روشن چندبار بعدشم در طول روز لک خیلی روشن و کم ولی رنگشو تشخیص نمیدم صورتیه با قهوه ای آخه کمرنگه، دلمم خیلی درد میکنه راستش حالا نمیدونم چیه

راستی مرضی جون من امشب شیاف که گذاشتم یه ساعت بعدش رفتم دستشویی، ایرادی نداره؟ رکتال میذارم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
گلم منم همسرم همینا رو داشت خودم بهش ولمن کانسپت دادم با خانم کریمیان صحبت کردین؟؟  توکل به خ ...

نمیدونم عزیزم فامیلیش چی بود ، منم توکل کردم به خدا ،تحرک اسپرم از صفر درصد شد ۱۷،انشالله که مورفولوژی هم بهتر بشه 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
مرضي جان شما استراحتت در چ حد بود؟

عزيزم من اون دوباری که انتقال دادم، دو هفته تو خونه بودم سرکار نرفتم ولی تو خونه کارهای روزمره مو انجام میدادم، فقط جارو نزدم و زیاد خم و راست نشدم وگرنه حالت عادی زندگی داشتم، اما در نهایت طبیعی باردار شدم عزیزم، ان شاء الله نصیب همتون بشه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
نه عزیزم خدا از دهنت بشنوه😍😍😍 امروز دهم انتقالم بود بعد لکه بینی داشتم یعنی اولش دستمال کشیدم صور ...

عزيزم به حق امام حسین و این شب عزیز که لک لانه گزینی باشه خواهر عزیزم، نه گلم یه ساعت دیگه اثرش رو گذاشته نگران نباش، ان شاء الله مثبت شدی منو تگ کن شادن جان 

دوستان عزیز، لطفاً هرکس قرص شیرافزا که واقعاً مطمئن باشه خوبه، بهم معرفی کنه ممنون میشم 

عزيزم به حق امام حسین و این شب عزیز که لک لانه گزینی باشه خواهر عزیزم، نه گلم یه ساعت دیگه اثرش رو گ ...

الهی آمین عزیزم، یه دنیا ممنون از دعای قشنگی که برام کردی😙😙😙 چشم حتما، ببینم خوش خبر میشم😅

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...