2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045844 بازدید | 684485 پست

سلام بچه ها

میدونین تو بارداری با ivf سن بارداریو چطور تعیین میکنن؟

مامانی؟؟ همه بودو نبودم..دورت بگردم..زود بیا تو دلم که بد جور منتظرتیم.. خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون،خونه مارو هم نذار سوتو کور بمونه..میشه واسه شاد شدن دل همه مامانای منتظر صلوات بفرستین
ای جانم عزیزم خیلییییی خیلیییی بهت تبریک میگم عزیزم الهی شکر که مامان شدی خدا واست نگهش داره،،دفعه پ ...

سلام شمیم جون خوبی عزیزم 

ممنوووون از دعای قشنگت 😘

انشاالله همینطور که خدا واسم معجزه کرد و طبیعی نی نی داد به شما و تک تک منتظرا به راحت ترین شکل نی نی بده خدا خیلی مهربونه عزیزم انشاالله سوپرایزت کنه 😘😘😘😘💓💓💓💓

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من صبح آزمايش دارم امروز به اندازه ٢ هفته گذشت

عزیزم انشاالله خوش خبر باشی 💓💓

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه ها اگه کسی میدونه لطفا جواب بدین  

من 1 تیر پریود شدخ بود 21 تیرم انتقال داشتم

آزمایشم مثبت بود دو روز پیش رفتم سونو فقط ساک 4 میلی دیده شدو گفت سن بارداریت 4و نیم هفتس ولی با تاریخ پریود باید 6 هفته میشد

خیلی نگرانم نکنه رشد نکرده باشه  

مامانی؟؟ همه بودو نبودم..دورت بگردم..زود بیا تو دلم که بد جور منتظرتیم.. خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون،خونه مارو هم نذار سوتو کور بمونه..میشه واسه شاد شدن دل همه مامانای منتظر صلوات بفرستین
خیلی پروسه سختیه بخدا 😔😔😔 هربار بیهوشی و درد و اضطراب خدا نصیب هیچکس نکنه جلوی اراده خدا نمیشه ...

بله عزیزم واقعا کفش آهنی میخواد 😔

انشاالله خدا کمک کنه 

سارا جان همون رروز پانکچر نمونه اسپرم همسرتون رو می گیرن. البته اگر قرار باشه تخمک و اسپرم جدا جدا ...

میگم بهش نگم؟🤔میترسم روز پانکچریادشون بیفته برم گردونن

من ایدز دادم یه دونه ام بود فکرکنم crpاگه اشتباه نکنم باازمایش خون بود نمیدونم کروناست یانه

ولی ازمایش ازطریق بزارق وانجام ندادم

خدایابه امیدخودت🌺
سلام عزیزم شما تو رویان میکرو کردید؟ از روند کاریشون راضی بودید؟ و این که هربار چند تا جنین میزارن؟ ...

سلام جانم، نه عزیزم من همدان میرم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
برای من گفتند چون ۶ ماه گذشته تکرار کنم  ولی فقط پرولاکتین و تیروئید

اره واسه منم اینام بود ک ۶ ماه گذشته بود و ایدز و هپاتیت و پاپ اسمیر (در صورتی ک من تازه کلوپسکوپی شده بودم )ب نظرم بهانه اورد