2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045781 بازدید | 684484 پست
انشاالله فردا همه چی عالی باشه انتقالتم خوب باشه یه وروجک شیطون بچسبه به دلت تا ۹ ماه واست صلوات میف ...

قربونت برم مهربونم الهي امين الهي دخترتو صحيح سالم بزاره بغلت

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
من خودم مشکلی ندارم اون بارم که باردار شدم فولیکول خوب و غالب ۲ تا داشتم ولی بارداری پوچ بود۷هفته سق ...

خداروشکر خودت مشکلی نداری اون آزمایشتم سیکل بعد بده 

همسرتم ایشالا با داروها خوب میشه ولی اگه گفتن عمل پیش جند تا دکتر برید که ببینید نظر اونا هم همینه چون بعضی وقتا همین عمل باعث ضعیف شدن میشه 

اولین سقط رو دکترا میگن نیازی به بررسی نیست دیگه به اون فکر نکن 

ایشالا طبیعی مامان بشی زود زود 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت برم مهربونم الهي امين الهي دخترتو صحيح سالم بزاره بغلت

💓💓😘😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
الهی  ممنون ازدلگرمیت یعنی همه روکارمازدی؟ خدادوستای مهربونی روبرام رسوند والا تاروزپانکچر با ...

من فقط سه روز اول تونستم گونال پیدا کنم بقیشو کارما زدم دکترم گفت الکی خودتو اسیر نکن همین کارما بزن جواب میده تازه من چون قرار بود دوبار پشت هم یعنی یه هفته فاصله پانکچر شم دوز داروهام هم یکم کمتر بود ولی خداروشکر همون بار اول هفت تا جنین گرید خوب تشکیل شد.

تا یکشنبه غذاهای مقوی بخور برنج و مرغ نخور آبگوشت با گوشت گوسفندی و تخم مرغ محلی و عسل و سیاه دانه صبح ها ناشتا خیلی خوبه بالاتر همه اینا توکلت به خدا باشه تو همین جا خیلی ها با ذخیره های خوب هم یدونه دوتا تخمک داشتن فقط خدا

خدایا شکرت
من فقط سه روز اول تونستم گونال پیدا کنم بقیشو کارما زدم دکترم گفت الکی خودتو اسیر نکن همین کارما بزن ...

خداروشکر تعدادش خوب بوده

دوزداروهات چندبود من پنج تاکارمامیزنم روزی ازجمعه تغییرمیکنه سه تا کارما سه تاهم اون یکی اسمش یادم رفت بالانوشتم 

چشم گلم غذامو رعایت میکنم فقط عسل الرزی دارم به جاش سه شیره خریدم نمیدونم فایده داره یانه 

الان شمافقط یکبارپانکچرکردید؟خداروشکرهیچکدوم پوچ نشد؟

خدایابه امیدخودت🌺

خانوما من امروز اتفاقی روز اول پریودیم رفتم دکتر واسه آی وی اف.گفت وایسا سونو شو .من شیو نکردم و اومدم خونریزیمم زیاده اعصابم ریخته بهم .نوار اضافه هم نیوردم😔😔😔

خانوما من امروز اتفاقی روز اول پریودیم رفتم دکتر واسه آی وی اف.گفت وایسا سونو شو .من شیو نکردم و اوم ...

کجا هستید؟پیش کدوم دکتر رفتید؟

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)

سلام دوست جونیا ...پیشاپیش عیدتون مبارک 

امروز دلم گرفته بود گفتم متوسل بشم به حضرت علی که پیش خدا ضامنم بشه بهم نی نی بده 😍😍

ختم قران گرفتم هدیه به حضرت علی 

از امروز تا عید غدیر 

هرکس دوسداشت بیادتاپیک آخرم..حضرت علی دست رد نمیزنه 🤗

بحق حضرت علی که  شما وهمه منتظرا ازجمله خودم تا سال دیگه همین موقع نی نی هامون بغلمون باشه 😍😍😍😍

الان مطبی؟

سلام عزیزم منم بار اول ک پانکچر شدم کلا ۵ تا تخمک داشتم ک دوتاش جنین شد یکیشم ب مرحله بلاست شدن نرسید و ذوب شد من موندم و ی جنین ۳ روزه
حالا دوباره قرار پانکچر بشم و لااقل چندتا دیگ جنین داشته باشم اگه خدای نکرده شمام جنینات کم بود یا بی کیفیت ب نظرم پانکچرو تکرار کن چون ما ک قرار اون همه امپولو دوباره تحمل کنیم تازه کلی استرس ک اگ نشه چی و فلان
منم اون ماهی ک پانکچر شدم داروهام ایرانی بود وگرنه ذخیره ام یا ۶ بود یا ۹
اون ۵ تام گفت خیلی بی کیفیت بوده حالا ماه بعدی ک برم حتما گونال میگیرم و این دوماه خیلی تغذیه ام رو تغییر دادم