2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم حدودا 6.3 بود یا 6.5

زینب جان یه سوال دارم عزیزم

من تو سیکل آی یو آی هستم دیروز سونو شدم که روز ۱۱ام بود سه تا فولی ۱۳و۲۱و۲۲ داشتم ضخامت رحمم هم ۸بود امروز صبح ساعت ۸ اچ سی جی زدم فردام ظهر ساعت۲ آی یو آی میشم

از امروز صبح ترشحاتم زیاد شده نگرانم نکنه قبل اینکه من اچ سی جی رو بزنم خود به خود زودتر تخمکام آزاد شده باشه اصلا همچین چیزی میشه؟ بعد اینکه حدود ۳۰ساعت بعد تزریق اچ سی جی آی یو ای میشم یکم زود نیست؟ اخه ۳۶ساعت بعد از تزریق آمپول تخمک آزاد میشه میگم حالا من قبل آزاد سازی آی یو آی شم تا تخمک آزاد شه اسپرم از بین میره اخه تحرک نوعa همسرم صفره و نوع b هم ۳درصده نگرانم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزیزم اگر میدونی تغذیه گاو چیه و برای آشنا هست خیالت راجت ولی اینکه گاهی میزان آفلاتوکسین در شیر با ...

سلام زینب جان خوبی عزیزم یه سوال غیر مرتبط داشتم من یه دختر ۶ ساله دارم که لاغر و ریزه هستش اصلا میل به غذا نداره کلا بزور چن لقمه غذا میخوره اونم موقعی که خیلی گشنش باشه یعنی در طول روز اگه بهش غذا ندم ازم غذا نمیخواد خیلی نگرانشم😔تو شهرمونم متخصص های خوب بردم و فقط اشتهاآور دادن که اصلا خوب نبود میشه منو راهنمایی کنین😔😔😔

والا تو رویان دکتر من نبود من فقط مشایخی رو خوب میشناسم

عزیزم مشایخی خوبه؟

معروفترین دکتر رویان کی هست عزیزم اطلاع نداری؟

معینی شنیدی؟ 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم مشایخی خوبه؟ معروفترین دکتر رویان کی هست عزیزم اطلاع نداری؟ معینی شنیدی؟ 

عزيزم مشايخي دكتر خوبي هست ولي زياد به دكترها توجه نكن چون همه تقريبا يك كار رو انجام ميدن ولي من خودم از اخلاق حافظي اصلا خوشم نميومد و با رمضانعلي و معدني خيلي راحت بودم .

@زینبی_بابا     عزیزم وقتی جنین بلاست میشه یعنی نقص کروموزومی نداره یا اینکه این دلیل ن ...

دلیلی نمیشه عزیزم

من یک جنین بلاست داشتم که خیلی وضعیتش خوب بود، اما pgd کردم و مشکل کروموزومی داشت، انتقال ندادند

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
دوستان سوماتروپین (هورمون رشد) رو کی تزریق کرده؟ ایا من‌میتونم خودم خونه تزریق کنم و اینکه برای چی ت ...

من تزریق کردم عزیزم

دکتر گفت از وسطای سیکلم شروعش کنم برای اینکه جنینها قوی تر باشن و بلاست بشن

دکتر من برای سیکل جدیدم هم داده که ماه دیگه شروع می کنم

اینبار گفته دو روز قبل از گونال شروعش کنم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم اگر میدونی تغذیه گاو چیه و برای آشنا هست خیالت راجت ولی اینکه گاهی میزان آفلاتوکسین در شیر با ...

از لبنیاتی میگیریم اشنانیست ولی اونجا چون گاو زیاد دارن شیرهاشون خوبه غلظتش بیشتره .ماست های پاستوریزه اصلا طعمش به دلم نمیشینه  دوماه هم بمونه اصلا ترش نمیشه

یا رب العالمین
این نمیشه تنبلی؟برامنم ۶هست...۲۹سالمه

بله گلم تنبلی تخمدان یا بهتر بگم pco هست ولی چون بقیه آزمایش های هورمونیم نرمال بود و پریود منظم داشتم مشکلی برای بارداری طبیعی نداشتم 

شما ممکنه متفاوت باشه بستگی به جواب بقیه آیتم های هورمونی از جمله میزان توستسترون خون شما داره و منظم بودن پریود و میزان قند خون و انسولین داره

زینب جان یه سوال دارم عزیزم من تو سیکل آی یو آی هستم دیروز سونو شدم که روز ۱۱ام بود سه تا فولی ۱۳و۲ ...

عزیزم شرایط شما عاااااااااالیه، نه تخمک ها آزاد نمیشن زودتر از 36 ساعت

و اینکه iui زودتر یا دیرتر میشه انجام بشه که زودتر بهتر هم هست چون اسپرم در رحم زن 72 ساعت زنده میمونه ولی تخمک نهایت 12 تا 24 ساعت بعد از آزاد شدن زنده هست و هر چی زودتر بارور بشه کیفیت بالاتری داره جنین و هر چی دیرتر احتمال لانه گزینی کمتره 

پس تا اینجای کار مشکلی نیست 

اما چون همسرتون احتمالا تعداد مطلوب اسپرم رو داره و قراره اسپرم ها رو شستشو بدن، پس تحرک هم قطعا بهتر میشه

نگران نباش عزیزم همه چی عالیه و احتمال بارداری 20 درصد برای شما هست، توکل به خدا، اگر با iui باردار بشی عییییین بارداری طبیعی هست و عوارض ivf شامل حالت نمیشه