2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045903 بازدید | 684488 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نازنینم شما که الان دیگه به امید خدا باید آزمایش بدین نیاز به بی بی چک نیست ولی حق دارین خیلی حال س ...

انشالله همین دفعه جواب میگیری، نشد هم میتونی دکترت رو عوض کنی، شاید یه دکتر دیگه انجام بده

امیدوارم به جایی نرسی که به اهدایی بخوای فکر کنی و زود جواب بگیری، اما اهدایی چه اشکالی داره. من همیشه فکر میکنم اینکه یکعمر ناراحت باشم و غصه بخورم و بگم خدایا چرا به من بچه ندادی بهتره یا اینکه چه تخمک و چه اسپرم اهدایی بگیرم و هیچکس هم نفهمه ، دل ما هم شاد بشه، وقتی بدنیا بیاد اصلا به اینکه اهدایی بوده یا نه حتی فکر هم نمیکنی

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
@زینبی_بابا     عزیزم وقتی جنین بلاست میشه یعنی نقص کروموزومی نداره یا اینکه این دلیل ن ...

عزیزم نقص کروموزومی داشتن ارتباطی با بلاست شدن جنین نداره...ممکنه جنین بلاست بشه ولی مشکل کروموزومی داشته باشه...فقط ازمایش پی جی دی تا حد زیادی نواقص کروموزومی رو مشخص میکنه که اونم برای جنین ضرر داره و میتونه باعث از بین رفتنش بشه

خداروشکر که بهتری مرضی جان..چشم بهم بزاری میگذره گلم ..ان شاء الله که زود زود خوب میشی به حق اذانی ک ...

ممنونم عزیزم، ان شاء الله 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
سلام انشالله سلامت باشی وزودی خوب بشی.ازکجافهمیدی کرونا داری؟شما که علایم هم نداری

سلام، ممنونم 

عزيزم علائم داشتم الآن تقریباً یه هفته گذشته و علائمم ازبین رفته 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
مرضی جان بلا ازتون دور  ان شا الله در صحت و سلامت باشین بهترین؟ مارو بیخبر نذار از حال خودت ...

ممنونم گلم، خداروشکر خیلی خوبم، فقط گاهی تک سرفه میکنم وگرنه دیگه از علائمم چیزی نمونده 

حتماً بهتون میگم، مگه میشه لطف دوستان مجازی رو فراموش کنم؟ 

سفیدبرفی هم خوبه خداروشکر، پیش مادر جونش لذت میبره 

خداروشکر میکنم که توی سنی نیست که تو ذهنش بمونه این روزها 

انشالله همین دفعه جواب میگیری، نشد هم میتونی دکترت رو عوض کنی، شاید یه دکتر دیگه انجام بده امیدوارم ...

ان شا الله که همینطور بشه و واقعا بار بزرگی از روی دوشمون پایین بیاد، ما که خودمونو به خدا و خواست اون سپردیم، بقول دوست عزیزم همون بهتر که تا نرسیده به مرحله بعدی و به اهدا فکر نکنیم. بهترین تصمیم تصمیمیه که تو شرایطی که اقتضا میکنه گرفته بشه. 

خودمم به تغییر دکتر هم فکر کردم اما خدا کنه تو این پروسه حداقل تخمک درکار باشه که باز حداقل امیدی برای پیگیری بمونه.

من چندسال بخاطر همسرم و شرایطش صبر کردم  بدون اینکه بدونم خودم دارم زمانم رو از دست میدم و جلوی بچه دار شدن رو گرفتم، وقتی مشکل اصلی باروری از ایشونه، انصافش نیست که حالا، نشدن این قضیه، به اسم من بخاطر ذخیره تخمک یا کم شدنش، تموم شه.

من کاری به حرف دیگران هم ندارم ولی مردها حافظه خیلی کوتاهی دارن!

ممنونم گلم، خداروشکر خیلی خوبم، فقط گاهی تک سرفه میکنم وگرنه دیگه از علائمم چیزی نمونده  حتماً ...

خدا رو هزار بار شکرررر🌿🌺

چقدر شیرینه ازش گفتن ❄❄❄❄❄🤗🌸🌸🌸🌸 خدا بهتون به شادی و خیر ببخشه

دكتر عارفي هم دكتر خوبيه عزيزم. ايشالله بهترين روش رو برات بكار مي گيره و نتيجه مثبت ميگيري. به خاط ...

ممنونم، همچنین برای شما و همگی بهترین ها رو از خدای بزرگ میخوام

کاملا حق با شماست فعلا وقتش نیست که به مسائلی که نیومده فکر کنیم

بهتره حواسم به معاینه فردای دکترم باشه و امیدوارم نگاه مثبتی به اوضاعم داشته باشه

تو سونوی ماه قبل که بنظرش بد نبود.

خدا رو شکر که شماها هستین و کنارتون احساس تنهایی و نگرانی آب میشه و از بین میره تا واقعا آدم بتونه تصمیمات بهتر و عاقلانه تری بگیره.

🌺🌿