2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045756 بازدید | 684483 پست
دوستان کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟ من روز چهاردهم انتقال تیتر بتام ۸۰۰ بود امروز که روز شانزدهمه شد ...

سلام عزیزم تبریک میگم ان شاالله این دورانو به سلامتی پشت سر بزاری و نی نی رو بغل کنی .🙏

شما چ علایمی داشتین؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زینب جان در مورد لیزر اکیوپانکچر و امبدینگ توی تاپیکایی که میدونی فعالن میپرسی؟ کار دکتر طب سوزنی هست ظاهرا. من ویدیوهای دکتر انصاری رو تو آپارات دیدم که انجام میده. میخوام حداقل با یه نفر ک این کارا رو انجام داده صحبت کنم

@زینبی_بابا    

نه ندارم. 33

ببين عزيزم 0.9 براي سن شما يكم كم هستش ولي اگر هيچ مشكل ديگه اي شما و همسرتون نداريد جاي نگراني نيست و با رعايت چيزهايي كه بهتون گفتم اقدام كنيد به بچه دار شدن و اصلا فكرتون رو در گير اين نكنيد كه تعداد روز خونريزيتون كم شده. استرس ميتونه تشديدش كنه.

من مريض پاكروش هستم. دكتر پاكروش ميگه آبگوشت گوسفندي با نخد فراوان و دنبالچه گوسفند بخوريد.بغير از مكمل ها كه كيوتن امگا 3 ويتامين E اووبوست رويال ژل هستش. واينكه ماهي هاي چرب و تخم مرغ محلي مصرف كنيد.ورزش هوازي انجام بديد به صورت مرتب. از دود سيگار و قليون دور باشيد و همين طور مشروبات الكي. سعي كنيد ارامش داشته باشيد و خواب خوب. ساعت 11 بخوابيد و صبح زود بيدار شيد و سعي كنيد مثبت فكر كنيد

و در نهايت اينكه شما براي ذخيره تخمدان و كاهش روزهاي خونريزي نميتونيد كاري كنيد.

ببين عزيزم 0.9 براي سن شما يكم كم هستش ولي اگر هيچ مشكل ديگه اي شما و همسرتون نداريد جاي نگراني نيست ...

ممنون عزیزم. میدونم. ولی تکنیک جدید لیزر اکیوپانکچر و امبدینگ ظاهرا اثرداره فقط کسیو نمیشناسم که انجام داده باشه. حالا ببینم کجا میشه رفت

ممنون عزیزم. میدونم. ولی تکنیک جدید لیزر اکیوپانکچر و امبدینگ ظاهرا اثرداره فقط کسیو نمیشناسم که انج ...

هر كاري كه فكر مي كني بهت كمك مي كنه انجام بده ضرر نداره

آره دقیقا منم از عطاری پرسیدم کدوم بهتره گفت شیره اش منم هم بخاطر حرف شما هم به خاطر حرف عطاری همونو ...

اره به نظرم بگیر تا سه ماه بخوره 

سمنقور هم گرفتی اونم خیلی خوبه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم دکتر زنان تو شیراز دلسوز نیستن. خودش سونو کرد دید. من اگه زبان بلد نبودم نمی فهمیدم. خودم رفتم ...

دکتر چوبک بسیار دلسوز خوش اخلاق و با سواده برو پیش،ایشون

ذخیرم نه دهم. ال اچ و اف اس اچ هم نرمال بود. پرولاکتین هم بد نبود. منظورم نرمال شدن سایز تخمدان و می ...

ذخیرتون خیلی پایینه 

باید اصلا وقتو تلف نکنی سریع وارد سیکل میکرو بشی زمان واست طلاست 

ببخشید رک میگم ولی اگه دست دست کنی خدای نکرده کارتون به تخمک اهدایی میرسه