2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045844 بازدید | 684485 پست
زینب جون کتاب it starts with the eggرو بخونید کتابش سیصد و خورده ای صفحه هست فک کنم حدود ۸۰-۹۰ صفحه ...

مرسی عزیز دلم، 😍😍😍😍ممنون بابت اطلاعاتی که در اختیارمون گذاشتی

حتما مطالعه میکنم، و به نظر منم لایف استایل و دوری از امواج موبایل(یعنی موبایل چسبیده به ناحیه تخمدان نباشه) و ورزش خیلی خیلی اهمیت داره

منم یه جا خونده بودم نباید رژیم بدون کلسترول گرفت چون همون حذف کلسترول باعث یائسگی زودرس میشه و به طور غیر مستقیم روی کیفیت تخمک اثر داره

کلا همه جا رو که می بینم رد پای تعادل هست و هر جا از تعادل دور شدیم و به سمت کارهای عجیب و غریب رفتیم اونجا ضربه دیدیم 

عزيزم دیگه مجبور شدم علیرغم میل باطنیم، دخترم رو بدم دست مامانم و خودم و همسرم تو خونه قرنطینه رو بگ ...

ایشلا که بزودی همه چیز مرتب بشه.باور کن از صبح که پیامتو خوندم همش تو فکرتم و میگم ایکاش میتونستم کمکی کنم.ولی متاسفانه کاری از دستم برنمیاد جز همین حرفا و دعا برای سلامتی شما و خانواده و دختر گلت.حتم دارم اون خدایی که این دسته گل رو بهت هدیه داد خودش حافظش خواهد بود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زینب جون🙈🙈🙈حموم رفتن چی؟ اگه بعد انتقال که اومدیم خونه یه دوش ۲دقیقه ای بگیریم اشکالی داره؟

عزیزم بذار این جوری بگم تا خاطرت جمع جمع بشه

آیا حموم رفتن جزو زندگی نرمال نیست؟؟؟ پس با خیال راحت برو

تنها چیزی که از زندگی نرمال نمیشه تو دوران بعد از انتقال ادامه داد نزدیکی هست و چیز سنگین بلند کردن (یعنی بالی 13 درصد وزن بدن) 

مرسی ممنونم . وای کلی استرس دارم . نمیدونم از الان باید چی بحورم بدنم خیییلی سرده

استرس نداشته باش عزیز خداروشکر یه دختر داری واسه تعیین جنسیت میخوای وارد سیکل بشی 

چیزای مقوی بخور و مایعات زیاد و میوه سبزی و پیاده روی هم داشته باش 

اگه اضافه وزن داری حتما کم کن 

شیر موز و چهار مغز هروز بخورین آب هویج خیلی تاثیر خوبی روی اسپرم میزاره خودتم بخور 

کلا تغذیت رو سالم کن و فست فودم بزار کنار 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
زينبي جون بچه هاي من هم اونطوري كه فكر كني خوشخواب نيستن و كله سحر از خواب بيدار ميشن يعني اگر تا ٩ ...

مرسی عزیزم دستت درد نکنه 

یه وقتایی نمیدونم تا کی این وروکجا بازی ادامه داره منم که خوش خواب🙈🙈🙈🙈🙈 

دقیقا درسته داره دنیای اطرافش رو بهتر میفهمه برای همین موقع خواب هم تمرین میکنه 😍😍😍😍🤪🤪🤪🤪

سلام مامانای گلی ک با آی وی اف باردار شدین.منم بالاخره انتقال دادم.امروز ۵روزه ک میگذره.هیچ علائمی ن ...

سلام عزیزم منم انتقال دادم ۱۰ روزه منم مثل شما کمرم گرفته بود و گاهیی دردای پریودی همین دیگه هیچ علایمی ندارم دوستان میگن دنبال علایم نباشیم .

عزییییزم...میدونم که خیلی سخته ولی برای من که ندارم همش آرزو و دوست داشتنیه‌.ایشالا وقتی مرد شد و یه ...

عزیزم به زودی دیگه آرزو نیست برات، الان که دارم شیر میدوشم کلی برای شما د بقیه دوستان دارم دعا میکنم همه این لذت بزرگ رو تجربه کنن 

عزیزم به زودی دیگه آرزو نیست برات، الان که دارم شیر میدوشم کلی برای شما د بقیه دوستان دارم دعا میکنم ...

قربونت دوست خوبم....ممنون از دعاهای خوبت. و امید و روحیه دادنت.

مرسی عزیزم .ممنونم  شما ای وی اف کردین ؟

بله عزیزم من انجام دادم 🌷

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
شما اولین بار ک انتقال دادین نتیجه گرفتین ؟ دکترتون تعیین جنسیتم انجام میده ؟

بله عزیزم من اولین بار که انتقال دادم باردار شدم دوقلو دختر و پسر که متاسفانه تو ۲۴هفته از دستشون دادم بعد طبیعی باردار شدم خداروشکر 

دکترم ژیلا عابدی اصل تو بیمارستان بهمن 

بله تعیین جنسیت هم انجام میده 

بله عزیزم من اولین بار که انتقال دادم باردار شدم دوقلو دختر و پسر که متاسفانه تو ۲۴هفته از دستشون دا ...

بازم خدارو شکر ک الان بارداری . علت سقط چی بود ؟ شما تعیین جنسیت انجام داده بودی ؟

خدای من خدای معجزه هاست .