2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045853 بازدید | 684485 پست
شما هم بلاست انتقال دادین؟روز چندمین؟ واسه شما هم داخل رحمتون امپول تزریق کردن؟

بله عزیزم روز هفتم هستم

آمپول gcsf یا چسب جنین منظورته؟ نه من سه انتقال قبلیم این آمپولو داشتم ولی این سری فقط خراش داشتم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خیلی فکرم درگیره قربون خدا برم اصلا دلم نمی خواست جاریم بفهمه 

ببین تموم اینایی که طبیعی اقدام میکنن مگه استراحت میکنن خیلی ها اصلا نمیفهمن کی باردار شدن 

حالا میتونی بگی کمرم گرفته خیلی اذیت میشم بالا پایین کنم 

نگران نباش پله ها رو یواش یواش بالا پایین کن و کمتر

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین تموم اینایی که طبیعی اقدام میکنن مگه استراحت میکنن خیلی ها اصلا نمیفهمن کی باردار شدن  حا ...

خب موضوع ابنجاست که تو آی وی اف خودشون جنین رو میزارن تو رحم.خب احتمال اینکه نگیره هست.ولی کسی که طبیعی باردار میشه گرفته تموم شده

خدایا شکرت  
زینب جون کتاب it starts with the eggرو بخونید کتابش سیصد و خورده ای صفحه هست فک کنم حدود ۸۰-۹۰ صفحه ...

منم اینو قبول دارم شاید عددی نشه تخمک رو زیاد کرد ولی کیفیت رو صد در صد نمونه اش اینکه اوناییکه ذخیره خوبی دارن ولی کیفیت نداره تخمکشون. 

من خودم ذخیرم ۰/۶ بود ولی رو تغذیه و وزنم حساسم برا همون فکر میکنم باعث شد تو یه سیکل نه تا تخمک و هفت تا جنین تشکیل بشه ولی انتقالم منفی شد.

خدایا شکرت

سلام 

پنجشنبه آزمايش بتا دارم خيلي استرس گرفتم همش منتظر بودم برسم به ٥ شنبه الان دوست ندارم وقت بگذره اگه دوستاني هستن كه تجربه دارن يكم انرژي بديد

خدا بزرگتر از مشكلات من است هنوز به معجزه نياز دارم
آره عزیزم بلاست مشخص میشه تازه من سریای قبل روز 11-12 بی بی چک میذاشتم جوابشم درست بود یه سری دیگه ...

منم الان روز ١٢ هستم اما دكتر گفت ٥ شنبه برم بي بي چك ندارم شوهرم هم نمي خره ميگه دكتر يه چيزي ميدونسته كه گفته پنجشنبه خيلي استرس دارم😔

منم الان روز ١٢ هستم اما دكتر گفت ٥ شنبه برم بي بي چك ندارم شوهرم هم نمي خره ميگه دكتر يه چيزي ميدون ...

عزیزم، درکت میکنم منم این سری استرسی شدم خیلی، آخه جنینام تموم شدن😕

میدونی آدم بار اولو دوم بازم امید داره ولی من نه چهاربار منفی شدم در ذهنم نمیگنجه این بار بخوام مثبت بشم

خدا خودش کمک هممون کنه ...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم شما اول تو ذهن خودت بپرس چرا باید استراحت کرد؟؟ چرا نماز رو نشسته باید خوند؟ چرا دستشویی فرنگی ...

زینب جون🙈🙈🙈حموم رفتن چی؟ اگه بعد انتقال که اومدیم خونه یه دوش ۲دقیقه ای بگیریم اشکالی داره؟

عزیزم، درکت میکنم منم این سری استرسی شدم خیلی، آخه جنینام تموم شدن😕 میدونی آدم بار اولو دوم بازم ا ...

خدا به همه كمك كنه خيلي دوران سختيه ايشالله هممون عيديمونو از حضرت محمد و امام علي ميگيريم

خدا به همه كمك كنه خيلي دوران سختيه ايشالله هممون عيديمونو از حضرت محمد و امام علي ميگيريم

الهی آمین عزیزم💕💕💕

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه دونه سه روزه دوتا بلاست تازه من دوست داشتم فقط سه روزه بذارن آخه برای بلاست خیلی از جنینا از بین ...

بلاست که خیلی بهتره اونایی که از نظر کروموزمی مشکل دارن یا به هر نحوی نمیتونن رشد کنن از بین میرن اونایی که اوت شدن مسلما داخل رحم هم از بین میرفتن چون همون مراحلی که داخل ازمایشگاه طی شده را باید داخل بدن طی میکردن بلاستها معمولا گلچین میشن 

منم دوتا جنینم از بین رفتن کلا 6تا دیگه دارم از 14تا😢اینقدر از تخمک کشی وحشت دارم که حد نداره خدا کنه کارم مجددا به تخمک کشی نرسه 

بله عزیزم روز هفتم هستم آمپول gcsf یا چسب جنین منظورته؟ نه من سه انتقال قبلیم این آمپولو داشتم ولی ...

من چهارمم ان شاالله هممون نتیجه بگیریم که واقعا انتظارش از همه چیزش سخت تره 

نه گفتن همون هاش سی جی را تزریق میکنن

خراش درد داشت؟ من اگر این سری جواب نگیرم واسه سری بعد باید خراش بدم 

زینب جون🙈🙈🙈حموم رفتن چی؟ اگه بعد انتقال که اومدیم خونه یه دوش ۲دقیقه ای بگیریم اشکالی داره؟

نه عزیزم من از مرکز پرسیدم گفتن اشکال نداره. من خودم بعد از هر سه انتقال وقتی اومدم خونه دوش گرفتم که خدا رو شکر دوبارش مثبت شدم