2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون خانومی من دردم خیلی زیاده متاسفانه. قشنگ پیرم میکنه. حالا ایندفه بخاطر آی وی اف سعی میکنم تحم ...

شلوارک مخصوص سونو اكثرا دارند که فقط وسطش سوراخه وگرنه از داروخانه بگیر دستمال کاغذی زیاد تو دستت باشه  

بله آماده هست من سرنگ رو سربالا میگرفتم چندتا ضربه میزدم که کل مایع ته سرنگ جمع شه بعد هواشو میگرفت ...

ممنونم لطف کردین جواب دادین 

اره منم سربالا میگیرم هواشو خارج میکنم

بعدش پد الکلی نمیزنم 

من بار سوممه دوره های قبلی نداشتم این امپولارو دوره قبلی مثبت شد سه ماهه ایست قلبی کرد 😢

ممنون گلم بعدازطهریه فکرنکنم ازادسازی باشه هرروز عصرفولیکول آزادبشه ؟

عزیزم اون ها همه برای کنترل و رشده. قبل پانکچر دو تا دور نافی بهت میدن سر ساعت مشخص باید تزریق بشه بعد میری برای تخمک کشی 

خدایا شکرت
عزیزان این سوالامم جواب بدین. تاپیک میزنم یا کسی نمیاد یا تحربه ای نداره. ۱.منتظر پریودم که بعدش سو ...

مسکن بخور اشکال نداره جنین که نیست فقط تخمکه . اماده میشی تا سونو زیاد وقت نمیبره لباس و ملفحه میگیری از داروخانه کلا پروسه سونو یک دقیقه  تهش بشه . به خودشون بگو یاد میدن به من یاد دادن خودم خیلی میترسیدم ولی آدما تحت اجبار به همچی عادت می کنن

خدایا شکرت
خیلی احتیاط کردم سوزنم تکون ندادم زاویمم ۴۵ درجه بودفقط نصف سوزن داخل پوستم بود ببینیدچه شکلی شد😭😭 ...

دور نافی نود درجه باشه سر سرنگ بعد درست کردن باید عوض کنی سر سرنگ انسولین بزنی و کامل وارد پوست کنی چون اصلا هوا نداره یکم هوا وارد می کنن که موقع کشیدن راحتتر مواد بکشی ولی بدون اونم میشه

خدایا شکرت
دور نافی نود درجه باشه سر سرنگ بعد درست کردن باید عوض کنی سر سرنگ انسولین بزنی و کامل وارد پوست کنی ...

ممنون عزیزدلم

اره سرسنگ هاروعوص می کنم کندنشه🙏🙏🙏

خدایابه امیدخودت🌺
یعنی براشماهم شده اینطوری بشه؟ خداکنه  توروخدا بارداری برام دعاکن 🙏🙏🙏

آره عزیزم ، من قدیما هر وقت می رفتم دکتر می گفتم آمپول بده ولی الان آمپول می بینم گریه ام میاد . موقع پانکچر من هایپر شدم 3 روز تو بیمارستان بستری شدم از بس بهم آمپول و سرم زده بودن همه جام کبود بود و آخرا که می خواستن جای سرم اینا رو عوض کنن گریه می کردم که تو رو خدا بسه دیگه . 

ولی این نیز بگذرد ، خدا دامن همه رو سبز کنه ؛  نی نی بیاد همشون رو فراموش می کنیم.