2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046095 بازدید | 684498 پست
آخی خیلی سخته... ولی عادت میکنی عزیزم شکم من همیشه نزدیکای پانکچر تیکه تیکه کبوده، باید عادت کنی ای ...

الهی.چندبارمیکروکردید؟

ممنون عزیزم

مگه به جزجای سوزن جای چی میمونه؟جراحی که نداره ای وی اف😕😥

خدایابه امیدخودت🌺
عزیزم ivf کار سختیه  تو به عشق پسر داشتن میکنی، فقط به هدفت فکر کن ما که مجبوریم انجام بدیم . ...

ممنون 

بله درست می فرمایید

سنمم میره بالا 

خداکنه نتیجه بگیرم 

نه پولشو دارم نه وقتشو 

مدارسم بازم بشه دیگه وقت نمیکنم بعداسترسمم بیشترمیشه😕😕😕😕

خدایابه امیدخودت🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی.چندبارمیکروکردید؟ ممنون عزیزم مگه به جزجای سوزن جای چی میمونه؟جراحی که نداره ای وی اف😕😥

من دو بار پانکچر شدم که جنینهام بین سه روز و ۵ روز از بین رفتند

حالا بزودی باز هم برای بار سوم انجام میدم

بعضی وقتها فقط جای سوزن هست و تا یکی دو روز ازبین میره ولی خیلی وقتها کبود میشه و تا چند روز درد میکنه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ممنون  بله درست می فرمایید سنمم میره بالا  خداکنه نتیجه بگیرم  نه پولشو دارم نه و ...

کاش بهشون بگی جنینهای دختر رو هم دور نریزن

فریز کن و نگهدار

اگر ذخیره ات خیلی بالا نیست ممکنه به دردت بخوره در آینده

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
من دکترم هیچی نداد گفت دوم‌پریودمیدم من این ماه ترفتم ماه بعدمیرم فعلا خودم دارم ال دی میخورم.من مشک ...

سيكل من لانگ هستش عزيزم بايد يك دوره اچ دي بخورم بعد آمپول ها رو شروع كنم.ما دوسال هستش كه اقداميم كلي آزمايشات مختلف داديم ولي باردار نشدم.تا اينكه به اصرار خودم براي قبل ميكرو خواستم كه آزمايش كاريوتايپ و ايمني بدم كه مشخص شد مشكل ايمني دارم.حالا بايد سرم هم تزريق كنم.اميدوارم جواب بگيرم.عزيزم ايشالله شما هم به خواستت مي رسي .مشكل همسرتون چي هست؟نبايد قبل ميكرو برطرف بشه تا يه حدي؟

دوست عزیزم بسلامتی شما الان تو کدوم مرحله از کار هستین؟

عزيزم سيكلم لانگ هست والان دارم قرص اچ دي مصرف ميكنم.روز 25 سيكلم بايد برم دكتر تا احتمالا سونو بشم و بگه چيكار كنم.يه سري داروهارو بهم داده ولي فعلا نگفته از كي مصرف كنم

نه فقط تک دوز میدن و اغلب تعداد خوبی فولیکول میده، اگر دارو بازم لازم شد چیزای دیگه میده بهت عزیزم ...

مرسی عزیزم از راهنماییت.برام دعا کن

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
چرا قراره برم. اما پریود نمیشم نمیدونم چرا اووبوست باعث تاخیر شده ینی؟

نمیدونم مصرف نکردم منکه هیچی نخوردم این ماه زودتر شدم   سابقه نداشت فعلا گذاشتم دوره بعد بدم داروهاموشروع کنه

یا رب العالمین