2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045859 بازدید | 684486 پست
ممنون ازلطف همگی .امام رضاروواسطه قرامیدم ک ازخدابخادهمه منتظراصاحب اولادسالم وصالح بشن.مخصوصاشمامیک ...

آرزو جون خیلی خوشحالم که دلت شاد شد.ممنون بابت دعای خوبت.امیدوارم همه ی خانومای منتظر ،  به مراد دلشون برسن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم کار خاصی نکردم فقط سری پیش نشاسته نخورده بودم ولی این سری خوردم و اینکه سری پیش یبوست ش ...

وای مبارک باشه عزیزم. برای منم دعا کن. منم ماه بعد انتقال دارم با حمدی. کلینیک میلاد بودین؟ گفته بودن گرید جنینا چقدره؟

نداجون‌خیلی‌برات‌خوشحالم‌..انشالله‌دوران‌بارداری‌خوبی‌ داشته‌باشی.. یادته‌میگفتم‌ایشالله‌شمامثبت‌‌ ...

انشالله انشالله

دلم روشنه عزیزم که شمام میایید و ما رو خوشحال می کنید.

من امریکا هستم اینجا خیلی آزمایشات محدود و کم هست فقط میگن چون سنت بالاس احتمالا تخمکهات کیفیت ندار ...

عزیزم مگه شما حدودا 32 سالتون نیست؟(با توجه به اطلاعات پروفایلت گفتم)یعنی از نظر اونا 30 سال بالاست؟؟؟

ای جون شایدم الان دوقلو باردارباشی😍😍 خب فاکتور تعداد اسپرم، مورفولوژی، تحرک منظورم بود و دی اف ...

آزمایش اصلی رو به ما ندادن نمی دونم دی اف و دی ان ای بود یا نه . من اینها رو تازه اینجا شنیدم 😀😀

تعدادش 3 بود ، مورفولوژی 2 ، تحرک a وb صفر بود و c چهل بود و d شصت بود.

سلام عزیزم خوبی مبارکت باشه گلم😘😘 میگم عزیزم شما بعد از انتقال استراحت مطلق بودی ؟؟بعد دیگه اینکه ...

ممنون عزیزم

عزیزم من الان دوهفته هست خونه مامانم هستم و اجازه ندادن کاری کنم و همش می گفتن بخواب و پانشو . کاری که انجام میدم حمام رفتن بود و گهگاهی هم تو حیاط راه می رفتم . استراحت مطلق بهم نگفته بودن ولی خانوادم اجازه نمی دادن کاری کنم ولی دیروز واسه آزمایش دادان کلی پله رفتم بالا.

مچکرم نازنین جون❤ انشاالله والا امروز یکی انتقال دادن پس فردا هم باید برم بازم، دومرحله ای انتقال د ...

شادی جون به سلامتی..امیدوارم هردوشون برات دوتا نی نی سالم و دوست داشتنی بشن و حسابی دور و برت رو شلوغ کنن.

کلینیک میلاد خصوصیه نداجون؟ هزینه تون چقد شد کلا؟؟

بله گلم خصوصیه 

عزیزم ی سری آزمایش ها بود من قبلا تو جهاد اردبیل انجام داده بودم مثل عکس رنگی و آزمایش ذخیره تخمدان و... 

که اینجا گفتم و قبول کردن . داروهای پانکچر با بیمه شد 800 و خود عمل 4700 دادم که الان شده 5200 . داروهای انتقال با بیمه شد 200 تومن و هزینه انتقال 1700 .من دوبار انتقال دادم . هزینه فریز هم 1500 شد . نزدیک 11 تومن شد . 

دوستان بعد از باردار شدن به روش میکرو میشه دکتر رو عوض کرد برای ادامه بارداری یا باید با همون دکتر نازایی تا انتها ادامه داد؟

و اینکه میشه طبیعی زایمان کرد یا مدلش با بارداری طبیعی ها فرق داره؟

@زینبی_بابا    

وای شادن جون مبارکه عزیزم. امیدوارم ۹ ماه دیگه این کنجدات، نی نی شده باشن و تو بغلت باشن

لی لا جون سلام.خوبی عزیزم.چه خبرا ؟یه مدتی تاپیک نیومدم دلم برای دوستا تنگ شده.ایشالا شهریور انتقال داری؟