2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
نه یکی از دخترا کیفیتش پایین بود گفت ارزش فریز رو نداره اون یکی رو هم نخاستم برای یکی ۲میلیون پول فر ...

فکر میکنم ما بقی مشکل کروموزمی داشتن یعنی اگه شما پی جی دی هم نمیکردی و انتقالشون میدادی بازم نمیگرفتن

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
مرسی گلم.دکتر هم گفت طبیعیه.اخه انقدر این ور اون ور گفتن چه دیر ! واسه بچه های ما سه روزه افتاد! که ...

عزیزم افسانه تعریف کردن 

بچه دوستم رو که خیلی زود بردن تو بیست و یک روزگی، فقط اون 5 روز بعد از ختنه افتاد

اصلا خود دکتر گفت حداقل 5 تا 14 روز طول میکشه

یکی دیگه از دوستام پسرش دوماهه بود اونم 14 روز طول کشید

خواهر از بقیه بپرسی میگن بچه ام تو چله حرف می‌زد، 6 ماهگی راه می‌رفت 🤣🤣🤣🤣😒😒😒😒

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره دکتر به من گفته باید تا هفته 36 بزنم ، هم فرو کردنش درد و سوزش داره که این بنظرم بسته به کلفتی س ...

یعنی خارجیش وجودنداره؟به من همیشه گفتن۹۰درجه بزنم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
نه بادو انگشت پوستمومو یه ویشگون کوچولو میگرفتم کشیده نمیشد بعد میزدم 

منم همینجوری شوهرم بادوانگشت فشارمیدادک پوستم جمع شه بعد۹۰درجه فرومیکرد،ولی خیلی سوزش داشت

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
نازتین با بدبختی رفتم گزارششو گرفتم از ۱۱ تا جنینم ۱پسر ۲تا دختر و ۸تا هم مشکل داشتن خودم خیلی تعحب ...

اره درست میگی مشکل دارا خیلی زیاد بوده منم روز انتقال حالم خوب نبود دقیق ازشون نپرسیدم که چندتا دختر چندتا پسر شده وچندتا ازبین رفته ....فقط گفتن دوتادختر داری ودیگه جنین نمونده برات ...اره ازمایش dfi بدین خوبه ...دکتر هم که راستش من یه دکتر خیلی خیلی خوب میرفتم نزدیک خونمون بود مطبش ‌،پارسال رفت  اون یکی مطب، دوتامطب داشت الان توی قلهکه دکتر زهرا نادری اینقد با ارامش باهات صحبت میکنه و هرچی بپرسی جوابتو میده فکر کنم ابن سیناهم میره دقیق نمیدونما  ولی من خیلی ازش خوشم میومد میخوام ماه بعد برم پیشش یکم برام دوره 

عزیزم افسانه تعریف کردن  بچه دوستم رو که خیلی زود بردن تو بیست و یک روزگی، فقط اون 5 روز بعد ا ...

ببخشید زینبی جان من پایین یکی از پیامها صداتون کردم اما فکر کنم درست انجام نشد 

میشه منو راهنمایی کنید؟ من شونزده روز پیش دو تا آمپول hcg تزریق کردم امروز بی بی چکم مثبت شد. ممکنه هنوز اثر اون باشه؟ 

منم همینجوری شوهرم بادوانگشت فشارمیدادک پوستم جمع شه بعد۹۰درجه فرومیکرد،ولی خیلی سوزش داشت

نمیدونم کدوم دوستمون گفت ولی بالاتر دیدم نوشتن که وقتی درشو بازمیکنی یه قطره از سوزنش خارج میشه من همیشه پاک میکردم پد الکلی میزدم جایی که خیلی دردم میومد نمیزدم درمیاوردم یکم بالاتر یا پایینتر میزدم  ...برای من برای شرکت اکتوورکو بود سوزنشم خیلی نازک بود 

بچه ها یه نکته خیلی مهم توی تزریق آمپول ها اینه که با یه ضربه آروم سوزن رو فرو کنید. اگر سوزن رو آروم روی پوست قرار بدین و فشار بدین سوزشش خیلی زیاد میشه. من قبلا این مدلی میزدم خیلی درد و سوزش داشتم اما یبار یکی از دوستام که پرستار هست بهم یاد داد که سوزن رو با یه ضربه آروم فرو کنم(به اصطلاح خودش باید شلیک کنی😂‌). اینطوری حداقل اولش اصلا دردی نداره 

فکر میکنم ما بقی مشکل کروموزمی داشتن یعنی اگه شما پی جی دی هم نمیکردی و انتقالشون میدادی بازم نمیگرف ...

بله درسته بنظر خودم سر دخترم بخاطر همین بار ششم باردار شدم حالا نمیدونم این آزمایش dfi کمکی بهم میکنه با نه؟

وااای عزیزم مطمین باش مثبتی دیگه ۱۶ روز اثرش نمیمونه که ...کی ازنایش میدی 

نمیدونم نازنین جون. میگم شاید چون دو تا آمپول بوده اثرش هنوز باشه. اخه زیر دو دقیقه دو خط شد 

یکشنبه آزمایش دارم اما احتمالا شنبه میرم 

شما سه روز مونده به‌ زایمان چند دوز زدی؟چند هفته بودی؟ عوارضش چیه؟

من 3 تا شب اول زدم که بیمارستان بستری بودم

سه تا هم شب دوم زدم تو خونه 

پس فرداش دوباره اوضاعم اورژانسی شد و سزارین شدم

اگر علائم خطر نداری نگران نباش و استرس هم نگیر

من فشار خونم بالا رفت تو 36 هفته و 3 روز و 36 هفته و 6 روز زایمانم بود و خدا رو شکر پسرم nicu نرفت

تو شرایط اورژانسی 48 ساعت قبل از زایمان که بزنن کافیه برای ریه، فقط شیر دیرتر میاد، 

منم سرکلاژ شدم با طول سرویکس 28 تو هفته 16 ولی انقباض اصلا نداشتم

واللا تغذیه رو که توضیح داده بودم فکر کنم خوندی. حذف چیزای شیرین و لبنیات و گوشت قرمز و هرچی با آرد ...

اخه غذاهامون همینه چیزگه ای نمیمونه بخوریم غذاها یابابرنج هست یابانون

خدایابه امیدخودت🌺
سلام به روی ماهت عزیزم، خداروشکر امشب خلاص شدیم، واقعاً سخت گذشت، تو این شرایط کرونا، بیماری بچه ها ...

سلام عزیزم خوبی‌؟؟ 

مبارکت باشه 😍 😍 😍 😍 به سلامتی 

الان فهمیدم زایمان کردی ❤️❤️❤️❤️

عزیزم کاملا درکت میکنم روزهای بعد از زایمان تو حالت عادی هم حس بحران به آدم میده، حالا تو این شرایط بدتر 

خدا رو شکر هر دو سالمید، ان شاء الله همیشه شادی باشه و خیر و برکت براتون🤲🤲🤲🤲

عزیزم هر کمک و سوالی داری من کنارتم اگر بلد باشم