2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046119 بازدید | 684499 پست
سلام به روی ماهت عزیزم، خداروشکر امشب خلاص شدیم، واقعاً سخت گذشت، تو این شرایط کرونا، بیماری بچه ها ...

خداروشکر عزیز دلم خداروشکر 🌷🌷🌷🌷

به خیر گذشت گلم از الان دیگه کنار دختر ملوست لذت ببر انشاالله همیشه لبخند روی لباتون باشه 😘😘😘 واقعا سخت گذشته مخصوصا تو این شرایط کرونا 

ممنون از دعای قشنگت 💓💓

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها یه سوال دارم  من آخرین باری که پاپ اسمیر دادم سه سال پیش بود  بعد اون پارسال که ه ...

دکتر این ازمایش رو میخواد؟ منم ندادم جدیدا 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
دوستان من دارم میرم آزپایش بدم  دعام کنید

خدا به همرات عزیزم انشاالله خوش خبری ❤️❤️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

خانوما اگ میدونین جواب بدین لطفا

من 24 تا تخمک داشتم. شنبه پانکچر شدم. هنوز دل‌دردم کامل خوب نشده. ولی الان مشکلم شکممه خیلی گنده شده. تا کی اینجوری میمونه. نیازه برم دکتر؟

خانوما اگ میدونین جواب بدین لطفا من 24 تا تخمک داشتم. شنبه پانکچر شدم. هنوز دل‌دردم کامل خوب نشده. ...

من اطلاعی ندارم عزیزم شما ذخیرتون چند بود ؟همسرتون سالم بودن؟؟ 

منفی بود،اون همه تلاش بی نتیجه شد دوباره همه چی از اول الان روحیه ش رو ندارم دو سه ماه دیگه شروع م ...

خیلی ناراحت شدم 😔😔😔منم مثل شمابار اولم بود ودیگه جنین ندارم ایشالا به امید خدا  دفعه ی بعدی  نتیجه میگیری 

عزیزم شما ازمایش پاپ اسمیرم دادی ؟ اجباریه؟ 

من  قبل ای وی اف داده بودم یعنی سالی یه بار باید بدی ۳سال پشت سرهم پاپ اسمیرت مشکل نداشته باشه میتونی دوسال یه بار پاپ اسمیر بدی 

من  قبل ای وی اف داده بودم یعنی سالی یه بار باید بدی ۳سال پشت سرهم پاپ اسمیرت مشکل نداشته باشه ...

چقدر ازمایش داریم 😅