2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
خوب بوده تخمکاتون😍عزیزم ببخشید ی سوال داشتم شما علائم خاصی داشتین بعد از تزریق؟من دو روزه میزنم ولی ...

بد نبود کیفیت تخمک ها ،آره من یکم تخمدانهام تیر میکشید ،الان زوده برای شما ،چند روز دیگه علایمش رو متوجه میشی گلم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرررسسسی عزیزم انشالله برام دعا کن

انشالله کلی تخمک و جنین با کیفیت داری عزیزم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
پس برای شما سيكل شورت انتخاب کردن یعنی دو هفته ای تخمدان ها رو تحریک میکنن سيكل لانگ ۴۵ روزه هست، &n ...

عزیزم شمامیکروکردی؟نمیدونی تاچندماهگی بایدشیاف استفاده کرد

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
مبارکه. به سلامتی و دلخوشی عزیزم. لحظه شماری میکنم برای مامان شدنت

قربونت، برام دعا کن عزیزم ...😙😙😙

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

تاچندماهگی بایدتومیکروپروژسترون مصرف کرد؟کسی نمیدونه؟

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
بچه ها دکترای شما روزی چنتا اوابوست و اینوفولیک براتون نوشتن؟ ممنون میشم هرکی میبینه جواب بده

عزیزم دکتر من روزی ۴ تا اوابوست

اینوفولیک نداده ولی ویتامین دی ای سی گفته بخورم حتما

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
تاچندماهگی بایدتومیکروپروژسترون مصرف کرد؟کسی نمیدونه؟

ببین دکتر به من گفت تا ۳ماهگی باید شیاف بزاری آمپول و فک کنم این هفته برم بگه دیگه نزن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سه روز قبل از انتقال ۱۲ونیم بود ...نه چاق نیستم لاغرم نیستم ۶۷کیلوام 

نازنین جون بنظر من ضخامتت زیاد بوده برای انتقال دکتر مباید انتقال میداد فک کنم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود