2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
برای من خیلی درد داشت روزای اول  جیغ میزدم ولی بعدش ۴۵ درجه میگرفتم سوزن که میرفت داخل حالت ۹۰ ...

سلام خانمای عزیز کسی میدونه یک پن پیورگان که نوشته ۳۰۰ باید چن روزه تموم بشه روزی ۱۵۰ واحد میزنم ...دیروز و امروز تزریق داشتم ولی یک مقدار اضافه اومده ...اخه مگه نه اینکه باید تموم میشد امروز؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانمای عزیز کسی میدونه یک پن پیورگان که نوشته ۳۰۰ باید چن روزه تموم بشه روزی ۱۵۰ واحد میزنم ... ...

سلام عزیزم ...اگه درست تنطیم کنی روی ۱۵۰ دقیقا ۱۵۰ واحد میاد نه کمتر نه بیشتر ...روز بعد هم دوباره روی ۱۵۰ تنظیم میکنی وتزریق میکنی شاید خیییییلی کم بمونه ته سرنگ 

عزیزم شما وقتی پریود میشی روز اول خونریزی شدید وشفاف داری ؟ یاروز اول لکه بینی دارید وروزای بعدی خون ...

ببین من روز اول خون کمتره بعد بیشتر میشه ولی بدنم خودحس میکنم همیشه داغم خیلی گرمایی هستم.نمیدونم منم رحمن سرده یانه علامت دیگه نداره؟

یا رب العالمین
ببین من روز اول خون کمتره بعد بیشتر میشه ولی بدنم خودحس میکنم همیشه داغم خیلی گرمایی هستم.نمیدونم من ...

میتونی یه طب سنتی بری یاسرچ کن  علایم رحم سرد وگرم رو ببین شما کدوم هستی ...به منکه کلی از این داروهای گیاهی داد من ازاینجور چیزابدم میاد اصلا نخوردم ...فقط بادکش تخمدان انجام دادم که والا اونم نتیجه ای نداشت ولی دکتر میگفت ۴۵ روز قبل از شروع سیکل زالو درمانی وبادکش انجام بدین نتیجه میگیرین من زالو درمانی نکردم 

نه عزیزم.این ماه خراش اندومتر انجام دادم.سیکل انتقالم لانگ هست فعلا ال دی و بوسرلین مصرف میکنم فکر ک ...

بسلامتی عزیزم،میگم خراش بدون بیهوشی بود؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
وای جنین شناس هم مرده کاش خود دکتر انتقال میداد    

نه همه جا مرد نیستن مرکز ما یه اقا هست دوتا خانوم، بعدشم کامل میپوشوننت اصلا جاییت معلوم نیست

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
چه جالب هر دکتری یه روشی داره من ۱۷ پریودی انجام دادم .ان شاالله اینبار صاحب یه دختر و پسر سالم  ...

ممنونم عزیزممم، خدا از دهنت بشنوه😍😍😍

دکترم میگه تو پریودی دهانه رحم بازه راحتتره دیگه نمیدون😶

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بله تو مطب دکتر برام انجام داد .درد داشت ولی تحمل کردم😕😕

ای واااای،چه بد ،انشالله که تاثیر داره و نتیجه این همه صبری که کردی رو میبینی عزیزم 🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...