2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بعد از سقط دومم فک کنم عکس گرفتم بعدش هم‌دوبار سقط کردم یعنی‌قبول‌نمیکنه؟ شما هم سقط داشتید؟ ا ...

عزیزم چرا استرس گرفتی شما چندم میای ؟ اگه از همه بخواد یه روز قبل این که بری پیش دکتر میتونی  عکسم بگیری 

میخوای  واست نوبت بگیرم؟؟؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
من بعد از سقط دومم فک کنم عکس گرفتم بعدش هم‌دوبار سقط کردم یعنی‌قبول‌نمیکنه؟ شما هم سقط داشتید؟ ا ...

من سقط نداشتم من زایمان کردم که دیگه عکس رنگی قبل زایمانم قبول نیست 

عزیزم دکتر شما فریز انتقال میده؟  

اگه اعصاب داشته باشن این بارمیپرسم😂

دکترم فوق العاده خوب ومهربون وباخداست وبهت ارامش میده 

اما هرلحظه میای یه سوال بپرسی دستیارش یهو ظاهرمیشه میگه عزیزم وقت خانم دکترونگیر این سوالارو من باید جواب بدم

بعدمیای بیرون ازخودش بپرسی فکرمیکنه دانشجوی پزشکی بودی قبلا همه روبرات تند تند میگه 

اون😊

من😑

بعدمیگم بله متوجه شدم 

سوال هایی مثل این روهم کلی جواب میده مثلا گفتم قیمت انتقال وپانکچر و...‌‌‌خوردخوردنگفت چقدر گفت یه ۱۴تومن یه ۵تومنم تعیین جنسیت 

فریزو فرش رو حتما این بارکه رفتم داخل سریع ازخود دکترمیپرسم

خدایابه امیدخودت🌺
اگه اعصاب داشته باشن این بارمیپرسم😂 دکترم فوق العاده خوب ومربون وباخداست وبهت ارامش میده  ام ...

😅 امیدوارم دکتر نصر توضیحاتی بده 😘

موفق باشی عزیزم دکترت کیه؟

ببین من ۳بار عکس رنگی دادم🥴🥴🥴 مردم و زنده شدم اصلا اون مایع عکس رنگی داخل نمیرفت  ساری خان ...

خداروشکر عزیزم

برای من سه جارو سوراخ کردن😶

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
من سه سال قبل انداختم به نظرتون لازمه دوباره انجام‌بدم نمیدونم بیمه‌میده یا نه اگه نده خیلی خیلی ...

من یه پیشنهاد به شما دارم

از یه خواهری دوستی کمک بگیر 

شرایطت رو توضیح بده مدارکت رو بفرست

قبل اومدن شما بره پیش دکتر نصر یا هر دکتری که مد نظرته و شرایط شما رو توضیح بده 

ببین نظر دکترت چیه

معمولا معاینه خاصی هم نمی خواد که حضورت لازم باشه

این طوری کلی جلو میافتی

خانمها تو رو خدا جواب سوال منو بدید.....قبلا اینجا سوال میکردم جواب میدادن الان چند بار سوال های مختلف کردم یه نفرم نظر نداد

روز دهم انتقالم.سر صبح معذرت میخوام حالت انزال شدم تو خواب.پریدم یهو.و در حد مرگ زیر دلم و رحمم تیر میکشید.بعد ده دقیقه خوب شد.

خیلی خیلی میترسم.حالم بده از استرس.حالا چی میشه؟نیوفته جنین؟

ببخشید همچین سوالاتی تو نت نبود که برم بخونم.بی ادبی نباشه.لطفا اگر تجربه دارید بگین

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
خانمها تو رو خدا جواب سوال منو بدید.....قبلا اینجا سوال میکردم جواب میدادن الان چند بار سوال های مخت ...

عزیزم ارضا شدن خوب نیست ولی توکلت رو بده به خدا خودش حافظه نگران نباش آرامشتو حفظ کن استراحت کن

ببین من ۳بار عکس رنگی دادم🥴🥴🥴 مردم و زنده شدم اصلا اون مایع عکس رنگی داخل نمیرفت  ساری خان ...

سلام

انگار خیلی شبیه شرایطمون

منم دکتر کریمی لاپارا کرده

خدا کنه دستش همونطور که تاحالا بوده و همه میگن سبک باشه