2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
من نه شیاف نه آمپولمو داخل یخچال نمی زارم از داروخانه هم پرسیدم گفت یخچالی نیست تو اتاقی گذاشتم که آ ...

انوکسا یخچالی نیست ولی باید جای خنک بزارید چون خونه ما کلا گرمه و توی طول روز هم خونه نیستیم وقتی میایم خونه دم داره من برای اطمینان امپولو گذاشتم تو کشو یخچال ولی شیاف یخچالیه زود تپ محیط بیرون آب میشه من حتی وقتی از داروخانه میخرم خود داروخانه با یخ بهم میده

عزیزم گوشی آقاتونوده دقیقه زودترازساعت انوکسابذارین روزنگ یاداوری کنه بهش تومهمونی ک الان ساعت امپول ...

واقعا باید اگه تو موقعیت تو جمع بودیم همین کارو انجام بدم خداروشکر فقط چند بار تا الان اونم فقط خونه مادرشوهرم مهمون بودیم، تازه جالبیش اینجاست بعدش اون شاکی شدش که چرا من تابلو صدا زدم که جاریهام همه گوش بزنگ بشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان ماهک جون شما ابن سینا تهران بودید؟کل هزینتون چه قدر شد؟الان زنگ زدم گفت با کل دارو ها ۱۷ تومان ...

بله عزیزم من با دوبار انتقال نزدیک ۲۴ تومن شد 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم دکتر زرنانی به من گفته با توجه به ازمایشاتم تا اخر بارداری و 6 هفته بعد از زایمانم هم بزنم...ا ...

میشه اگه دوست داشتید بگید مگه شرایطتون چی هست؟؟  اتفاقاً دکتر گفت آسپرین و شیاف هم تا ۳۶ هفته ادامه بدم با اینکه من لک بینی هم خداروشکر تا الان نداشتم،،،  والا نازک نارنجی نیستم دیگه با دوبار پانکچر با سيكل لانگ و دوبار انتقال و یه ای یو آی که فقط سال ۹۸ داشتم حالا سالهای قبل بماند فکر کنم ۳۰۰ تا ۴۰۰ تا امپولو زده باشم، هر شب بارداری هم انوکسا زدم تا الان هم بیاد روش کلی آمپول میشه و واقعا  آستانه دردم اومده پایین فقط به عشق بچه م دارم تحمل میکنم ولی میدونم تا هر وقت که دکتر بگه مجبورم تزریق کنم.

واقعا باید اگه تو موقعیت تو جمع بودیم همین کارو انجام بدم خداروشکر فقط چند بار تا الان اونم فقط خونه ...

اره خدایی توجمع صداکردین جلب توجه شد،انشاالله این روزاهم زودترسپری بشه نی نی گلتونوبغل بگیرین ازاسترسهای این مدلی راحت شین🙏🏻🙏🏻🙏🏻💜

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
بچه ها جون لطفا جواب منو بدین من امروز پانکچر  شدم 20 تا فولی داشتم 11 تخمک کشیدن گفتند بقیه ری ...

گلم دکتر به منم بعد از پانکچر اورگالوتران و انوکسا دادن حتما لازم دونسته که بهت داده، شاید هایپر شدی برای جلوگیری از عوارض هایپر بهت داده 

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ان شالله که کامل قطع شده باشه، ان شالله خیره عزیزم

سلامت باشی عزیزم شما هم ان شاءالله صحیح  و سالم دختر گلتونو بغل می گیرید.

راستی شیاف رو تو یخ بهم نداده تو اتاق هم گذاشتم آب نشده شیاف من فرتیژست ۴۰۰ هست برا شما چی هست؟

خدایا شکرت
سلام دوستان مجازی عزیزم  امیدوارم حال دلتون خوب باشه  ببخشید که نمیتونم تک تک جواب لطف و ...

سلام مرضی جون انشاالله حال خودت و دختر نازت خوبه  

زردیش رفع شد گلم ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ببخشید لیانا جون من جواب میدم  تجربه ای که من خودم داشتم و به هر کسی هم توصیه کردم واقعا مفید ...

ممنووون عزیز دلم از راهنمایی مفیدت 😘😘

پس پستونک اونت میگیرم مدل خاصی هست ؟ یا فقط بگم همین اونت 

اره از این شیشه شیر خیلی تعریف شنیدم دست گلت درد نکنه عزیزم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اولش سخته ولی بعدا دستت میاد الان ذوق داری حتما چیزای قشنگ و‌مناسب میخری

😘😘

سلامت باشی عزیزم شما هم ان شاءالله صحیح  و سالم دختر گلتونو بغل می گیرید. راستی شیاف رو تو یخ ...

مامان سلما خوبی امروز بی بی گذاشتی ؟ نرسیدم پیامارو بخونم عزیزم 

بله عزیزم من با دوبار انتقال نزدیک ۲۴ تومن شد 

سلام عزیزم خوبی تهوعت بهتر شده ؟ 

بچه ها من دیشب اندازه یه کف دست ترشح قهوه ای ازم اومد.رفتم بیمارستان یه پرستار ناشی اومد دستشو زد دا ...

عزیزم نگران نباش دوقلوهات سالمن اخه اگه موقع زایمان باشه باید دردات مرتب باشه عزیزم 

اون دردت به خاطر اینکه روزای آخری بعدم دوقلو طبیعی 

از دکتر اوندی به ما خبر بده من منتظرم عزیزم 

ترشح قهوه ای خطر ناک نیستش 

شاید امروز تاریخ زایمان رو واست بزاره به سلامتی 

عزیزم منم 2 روز پیش پانکچر شدم 24تا تخمک داشتم چ سایزی نمیدونم. بهم لتروزل داده با 5تا آمپول ستروتای ...

ب منم 20 تا لتروزول داده واسه 10 روز و امپول اورگالوتران برا سه روز زیر جلدی ولی گفت انتقال واسه بعد بهتر شدن وضع کرونا