2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045859 بازدید | 684486 پست
سلام عزیزم ، خیلی ممنونم که راهنماییم کردید واقعا نیاز دارم که از تجربیات دوستان استفاده کنم ، من چو ...

خواهش ميكنم عزيزم ببين فقط مثلا ٣ دست بادي زير دكمه دار آستين كوتاه يا حلقه اي بگير آستين كوتاه بهتره و بلوز آستين بلند روي آن را همراه با شلوار سايز ١ ، سايز ٢ هم يك الي ٢ دست بيشتر نگير ببين جثه بچه ات چطور هست چون بعد فصل تغيير ميكنه شايد اصلا به دردت نخوره چون همون سايز ١ معمولا تا ٤ ماهگي اندازه ميشه ، كاپشن هم امسال اصلا لازم نيست نهايت يك ژاكت براش بگير يا بده براش ببافن . كاپشن براي بچه زير يكسال اصلا كاربردي نيست .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم قبلا اینجا فرستادم گفتن عالیه .مورفو همون تحرکه ؟باچه حرفی نشون داده میشه نگاه کنم ازمایششو؟

تو ازمایشش نوشته morphology 

مال همسر من ۲۰ هستش

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺

سلام عزیزم به سلامتی ان شاءالله سیکلتون رو انجام بدید.

این آمپولتون گونال نیست کارما هست ایرانی منم همینو جای گونال زدم ولی برا سه روز اول که پیدا کردم گونال زدم،

اینا چون ۷۵ هست احتمالا باید چهارتاشو با هم بزنی یعنی روزی چهارتا یعنی چهارتا پودر با دوتا آب

حتما زنگ زدی باید بپرسی چند تا و چجوری چند تا پودر با چندتا آب

خدایا شکرت
سلام عزیزم به سلامتی ان شاءالله سیکلتون رو انجام بدید. این آمپولتون گونال نیست کارما هست ایرانی منم ...

بهم گفته چندتابزنم اما چرا تودستورگفت گونال ولی ایناروداده

خدایابه امیدخودت🌺
عزیزم ان شاالله این دفعه دیگه مامان میشی  آنا جون هم بعد از عمل اندو با ivf مامان شد.  د ...

مرسی متشکرم 

انشالله شما هم دلتون شاد و تنتون سلامت باشه و در کنار خانواده آرامش داشته باشید

فقط کاش تورک_آنا که گفتید مشکل منو‌داشت می اومد و میگفت دقیقا شرایطش چطور بود!

چطور میشه باهاش صحبت کنم؟

قبلا خیلی می اومدن اینجا!

به من کلا آمپول ندادن ، دوفاستون هر 8 ساعت و شیاف یک روز درمیون.

به ما هم فقط شیاف دادن روزی دو تا ولی تو برگه راهنما زده بود که اگه به خونریزی یا لک بینی افتادید شیاف قطع بشه و دوتا آمپول با یک سرنگ یکجا تزریق بشه ، البته مراکز شیوه های متفاوتی دارن