2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
من شکرخدابتام رفت بالا.از168ک سه شنبه آزمایش دادم رسیدب 979.واقعابرام معجزه شده باورم نمیشه.دعام کنی ...

خداروشکر،انشاالله تااخرعالی پیش میره برات عزیزم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
من شکرخدابتام رفت بالا.از168ک سه شنبه آزمایش دادم رسیدب 979.واقعابرام معجزه شده باورم نمیشه.دعام کنی ...

وای مبارکههه دلم برات روشن بود خداروشکر عزیزممم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.عزیزم.رفتی ان تی جنسیت مشخص بودِ؟

سلام عزيزم بله چهارشنبه رفتم نه خانمي مشخص نبود حالا ديگه رفت براي آنومالي ، خدا رو شكر همه چيز خوب بود فردا هم جواب آزمايشش رو ميگيرم برام دعا كنيد ريسك نداشته باشه اصلا دلم نميخواد سل فري انجام بدم .

زنده باشی عزیزم بله زنگ زدم گفتن آسپرین رو نخور اگه خونریزی ادامه داشت یه شیاف هم ظهر استفاده کن. ...

فدات 

خب خداروشکر 

مثبت کاذب چرا ؟ مگه به جز همین پروژسترون و شیاف و آسپرین انوکسا چیز دیگه ای استفاده کردی 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام خوب هستید دخترتون خوبه ؟؟ شما میدونید کجاها سیسمونی ارزون و خوب دارن؟

سلام تیارا جون خوبی عزیزم ممنون خداروشکر 

خودت خوبی دختر نازت خوبه 💓

ببین من رفتم پاساژ شاپرک لباساشو خوشم اومد ولی خب اونجا همه مارک بود مثلا ریکالوکا ، نیلی ، بی بی سی، کارامل ، دانالو ....... 

بهار هم رفتم که اونجا هم قیمتا بالا بود 

مامانم فعلا از همین پاساژ شاپرک خرید کرد 

تو چند تا تایپیک خوندم میگن سیسمونی آقا بزرگ خیلی ارزونه ولی خب من نرفتم و ندیدم که جنسش چطوره 

عبدل آبادم شنیدم که خودم هنوز نرفتم‌

من میگم چند دست لباس ایرانی خوب بگیر چون نی نی پوستش خیلی لطیفه به جای ۲۰ دست لباس ۱۰ دست بگیر ولی جنس خوب بگیر 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

خيلي واست خوشحالم خداروشكر خيلي مواظب خودت باش. عدد اول آزت چند بود؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
ممنونم عزيزم  چشم حتما  فقط اميد تو دلت زياد باشه و فقط فقط از خدا بخون دعاي مقاتل بن سل ...

سمانه جون خیلی خیلی مبارکه خدارو شکر 

قسمت همه دوستان منتظر 

انشاالله به سلامت بگذرونی این دوران رو و یه بارداری خوب رو‌تجربه کنی 🌷🌷🌺🌺💓💓

عزیزم من 15انتقال 60 بودبعد17انتقال 168شد.الانم 21انتقالم 979شد.اصلانگران نباش.فقط مهمه ک هر48تا72سا ...

واااي منم جواب آز اولم همينجوريه 🙏خدا كنه واسه من همينطوري بالا بره❤️خيلي واست خوشحالم خيلب مواظب خودت باش 

مگه خدای نکرده تقلبیم میدن😲😣 وای بخاطر کرونا اینقدر استرس دارم دودلم که برم اقدام کنم نکنم دارو ب ...

خب‌احتمالش‌هس

به‌خاطرهمین‌میگن‌کجا‌داروتهیه‌کنید..

اگه‌خیلی‌وقته‌منتظری‌وسنت‌داره‌بالا‌میره

باتوکل‌برخدا‌‌یاعلی‌بگوو‌‌شروع‌کن.‌استرسم‌برات‌خوب‌نیس

اگه‌نه‌که‌صبرکن‌..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم توهمین تاپیک مامان داشتیم لاله جون،بتاش۵۰بودالان گلپسرش یه سالش بایدباشه،نگران نباش،رشدبتامهمه ...

ممنونم عزيزم كه بهم قوت قلب و آرامش ميديد. آروم ميشم و اميدوار

سلام عزيزم بله چهارشنبه رفتم نه خانمي مشخص نبود حالا ديگه رفت براي آنومالي ، خدا رو شكر همه چيز خوب ...

مامان سبحان خداروشکر همه چی خوب بوده سلفری هم نمیخواد الکی بهش فکر نکن 💓💓💓💓

خيلي واست خوشحالم خداروشكر خيلي مواظب خودت باش. عدد اول آزت چند بود؟ 

ممنون عزیزم.60بودروز15انتقال

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢