2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046095 بازدید | 684498 پست
ان شاءالله که برا منم خیر هست واقعا استرس بدی بود دیشب وقتی لک دیدم به همسرم هم نتونستم بگم

سلماجون انشاله که مامانی 

من خودم خیلی استرسیم اما خاطرات مامانای میکروموفق سال ۹۰ خوندم خیلی اروم شدم

مخصوصا این یکی 

پاشده رفته استادیوم فکرکرده پریوده بعدزنگ زدن گفتن بارداری

خدایابه امیدخودت🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا انگاری نه انگار چندبار تکرار داشتم بخاطر همین از شهر خودمون رفتم تهران سخته ۵ساعت تو راه و اونج ...

کار خوبی کردی عزیزم😍

الهی آمین

منم مثه شما شاید اینبار بیام تهران

مسیر منم چهار پنج ساعته

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

من اومدم خبر خوش بدم 😭😭😭

چجوري بايد لطف خدا رو شاكر بود 

من جواب آزم مثبت شد 

از اينكه برام دعا كرديد ممنونم 

دعا كنيد تا آخرش به خوبي و خوشي بگذره و اين دفعه طعم شيرينش برام موندگار بشه😭😭😭❤️❤️❤️

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
بله عزیزم من پیش دکتر اقصی میرم البته از پنج سال پیش تحت نظر ایشون هستم و اونموقع با دکتر نصر و دکتر ...

ممنون از جوابت ...یعنی الان نینیتون به دنیا اومده؟دکتر اقصی تو کدوم مرکز انتقال میدن؟عزیزم قبلش بچه داشتی؟دختر میخواستی یا پسر؟ببخشا سوالام زیاده🤦‍♀️

عزیزم من پنج شنبه تشکیل پرونده دادم تو مرکز ژنتیک و این مرکزی که رفتم گفتم هم pgd,همpgsرو باهم رو ی ...

من ابن سینا از دکتر ژنتیکم خواستم هم pgs انجام بشه هم pgd ولی بهم گف دقته تعیین جنسیت میاد پایین!مرکزی که میری دکتر ژنتیکش کیه؟

من اومدم خبر خوش بدم 😭😭😭 چجوري بايد لطف خدا رو شاكر بود  من جواب آزم مثبت شد  از اين ...

عزیزم مبارکه انشالله نه ماه بارداری راحت داشته باشی و نی نیت سالم و به موقع بغل کنی 

بزا منم دعا کن سه شنبه آزمایش دارم

گلم پیش یه اورولوژیست دیگه هم برید حتما، فکر کنم همسرتون باید تقویتی دریافت کنن و بیشتر بررسی بشن ب ...

مل همیشه مصرف میکنه هر روز سلنیوم پلاس فولیک اسید بله میکروسرجری بود نمیدونم والا برگشت داشته یا نه دوباره میخواد بره ازمایش بده یکشنبه، 

ولی من جواب کاریوتایپ بردم پیش دکتر زرنانی تشخیصش این بود ک هیچ مشکل ایمنی یا انعقادی و کروموزومی ندارم فقط مشکل از رحم ک التهاب رحمی دارم برا همین جنین تشکیل میشه ولی نمیمونه گفتن ۵ هفته باید دارو مصرف کنم بعد اقدام کنم نامه نوشتن برا دکتر زنانم و گفتن تا باردار شدم برم پیششون، شما تا حالا همچین چیزیو شنیده بودید زینب جون؟؟

من اومدم خبر خوش بدم 😭😭😭 چجوري بايد لطف خدا رو شاكر بود  من جواب آزم مثبت شد  از اين ...

عزیزم مبارکت باشه😍😍😍انشالله به سلامتی بغلش بگیری 

از شرایطت برامون لطفا بگو‌ما هم امیدوار باشیم 

ذخیرت چند بود ؟ چندتا جنین شد؟ اسپرم سالم بود؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
مامان تیارا خوبی دخمله گلمون چطور ؟انشالله بسلامتی بیاد بغلت 🙏🙏🙏🙏😍🥰🙏🥰🙏🙏😍🥰🥰😍

شکر خیلی ممنونم عزیزم ، والا اونم اگه اذیتش نکنم خوبه ، ممنونم از دعای خوبت عزیزم ان شالله بزودی قسمت شما بشه عزیزم