2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
کاریوتایپ جوابش حداکثر در بدترین شرایط دو هفته ای میاد، احتمالا ازمایش هول اگزوم یا هول ژنوم دادی شم ...

نه اتفاقا بهم گفتن کاریوتایپ هست، که دو ماه طول کشید 

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیز م جنینای منم پی جی دی شدن من فکر میکردم فقط تعیین جنسیته یعنی کلا روشون این ازمایشارو انجام داد ...

نمی دونم عزیزم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاریوتایپ جوابش حداکثر در بدترین شرایط دو هفته ای میاد، احتمالا ازمایش هول اگزوم یا هول ژنوم دادی شم ...

مرکز سیروس رستمی جواب آزمایش کاریوتایپ بهت میگن دو سه ماه طول می کشه

عزیز م جنینای منم پی جی دی شدن من فکر میکردم فقط تعیین جنسیته یعنی کلا روشون این ازمایشارو انجام داد ...

نه عزیزم ....رو جنینا فقط تشخیص کروموزوم میدن ...اینکه xیاy ...۶هر کی بخواد جنیناش پی جی اس میشه که خیلی گرونتره

سلام دوستایی که منفی شدید چندروز بعد پریود شدید؟ من هنوز نشدم 

دوستان دکتربه من گفته بود روز دوم پری بیا بعد گفت همون اخرین روز ال دی 

الان فردا وقت دارم ال دی هم تموم شد باید برم اما پری نشدم😥😥😥

فرداسونوکنه من پری نیستم که

خدایابه امیدخودت🌺
عزیزم من برای تعیین جنسیت رفتم ابن سینا ...پی جی دی بسته به تعداد جنین ۶ تا هشت تومن....پی جی اس هر ...

ممنون عزيزم

من نمي خوام تعيين جنسيت كنم.آزمايش كاريوتايپ دادم و يه مشكل كروموزومي دارم و دكتر گفت جنين بايد pgs بشه

نه عزیزم ....رو جنینا فقط تشخیص کروموزوم میدن ...اینکه xیاy ...۶هر کی بخواد جنیناش پی جی اس میشه که ...

اره، منم شک کردم  اخه برای ماهم یه فرم دادن که پی جی دی یا پی جی اس رو میخوایم که‌من پی جی دی علامت زدم ،ازشون پرسیدم درباره پی جی اس گفتن کسی که مشکل ژنتیک داره پی جی اس انجام میده

دوستان دکتربه من گفته بود روز دوم پری بیا بعد گفت همون اخرین روز ال دی  الان فردا وقت دارم ال ...

عزیزم منم همونطوری روزی که ال دی تموم میشد میرفتم سونو ...ال دی شماهم تموم شده ۳تا۵روز طول میکشه پریود بشی 

مرکز سیروس رستمی جواب آزمایش کاریوتایپ بهت میگن دو سه ماه طول می کشه

والا رویان و ابن سینا و کریمی نژاد و چند جای دیگه که من و چند نفری که باهاشون در ارتباطم همگی دو هفتگی گرفتیم

اولین کاریوتایپه دو ماهه میشنوم

اکی

خواهش 
والا رویان و ابن سینا و کریمی نژاد و چند جای دیگه که من و چند نفری که باهاشون در ارتباطم همگی دو هفت ...

مرکز رستمی خیلی شلوغه جواب رو دو سه ماه میدن متاسفانه، حالا اتفاقا یه کاربر دیگه هم اینجا بود مرکز رستمی می رفت می گفت جواب کاریوتایپ منم 2 ماه طول کشید

عزیززززم به سلامتی ان شاالله، ۱۲۰ ساله بشه گل پسرت، زایمان طبیعی بودین درسته؟ چطور گذشت؟

ممنونم 💐

میخواستم طبیعی زایمان کنم، دهانه رحمم تا ۷ سانت باز شد ولی سرش توی لگن فیکس نشد و سزارین شدم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
اره، منم شک کردم  اخه برای ماهم یه فرم دادن که پی جی دی یا پی جی اس رو میخوایم که‌من پی جی دی ع ...

اره اتفاقا منم خواستم پی جی اس بشن جنینام که دکتر گف دقته تعیین جنسیت رو میاره پایین...خیلی هم هزینش بالاس