2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزیزم ازمایشگاه خیلی مهمه من یه باررفتم ۵بود دکتر گفت تو تهران سه تا آزمایشگاه هست که همه ی دکترا نت ...

ممنون نازنین جون

میشه ادرسشو بدی

ازمایش مجددوشنبه قبل ویزیت همونجابدم

برام نوشته

خدایابه امیدخودت🌺
ببخشید گلی الان به چشمم خورد تو اعلاناتم نمیومد🙈🙈🙈🙈🙈

زینبی جون رفتم سنو امروز روز۱۳شده بود۶.استرادیول ۴کردن بعلاوه دوفاستون.ویه قرص فک کنم برا عفونته.برا پنجشنبه اینده نوبت انتقال دادن.بنظرت خوب میشه.دعا کن برام

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخی بنده خدا دوستت، آخه چرا این دکترا بیماری رو اینجوری بازی میدن، حالا من ذخیره تخمدانم برعکس بالاس ...

مگه ۱۷ تا جنین تشکیل نشده ۶ تاش بلاست هست . جرا میگی ۶ تا کمه؟ما بقی کیفیتشون خوب نیست؟

سلام دوستان من ازمایش تیروییدمو بردم نشون دکترم دادم خیلی تعجب کرد گفت دوماه پیش تنظیم بوده چطوری رف ...

سلام عزیزم بستگی داره کی جواب آزمایش جدید آماده بشه چون یادم میاد آنتی تی پی او هم بالا بود

عزیزم ان شاالله خیره برات، واقعا کنسل شدن سیکل ارزش اینو داره اگر قراره مثبت بشی گلی، چون خدای نکرده حیفه این همه زحمت به خاطر تیروئید منجر به نتیجه دلخواه نشه

زینبی جون رفتم سنو امروز روز۱۳شده بود۶.استرادیول ۴کردن بعلاوه دوفاستون.ویه قرص فک کنم برا عفونته.برا ...

ان شاالله که بدنت خوب جواب میده و به 7 یا 8 سه خطی میرسه عزیزم

فقط دوز داروها رو تقسیم کن با مایعات فراوون

مرکز میلاد مشهد میرم دولتیه سه روز دیگه جوابش میاد

عزيزم منم اونجا انتقال دادم انشالله شمام مامان بشي ب زودي

خدا جووونم شكرررت😍😍😍خدايا نگه دار همسرم و پسر كوچولم باش🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻
سلام زینب جان خوبی عزیزم؟ پسر کوچولو چطوره؟ زینب جان دکتر عارفی جدیدا به بیماراش بجای سرم ivig سرم ...

عزيزم من با سرم اينتراليبيد مثبت شدم 

خدا جووونم شكرررت😍😍😍خدايا نگه دار همسرم و پسر كوچولم باش🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻

@تورک_آنا   @زینبی_بابا    

سلام 

ببخشید من لاپاراسکوپی و هیستروسکوپی انجام دادم 

و آندومتریوز پیشرفته بودم

و بخاطر همین باید زودتر انتقال جنینهام (قبلا یکبار انتقال منفی داشتم )رو انجام بدم. 

خراش آندومتر هم دادن برام.

با اینکه سال ۹۶ توی عکس رنگی کاملا سالم بودم

امابطور خیلی عجیبی تیرماه امسال با لاپاراسکوپی به چسبندگی و آندومتریوز پیشرفته رسیدم!

دکتر گفت روز دوم دومین پریودت بیا برای انتقال!

آیا شما تجربه ی منو داشتید؟

چیکار کنم که امکان منفی شدن کمتر بشه؟

عزیزم  ازمایش ندادی ؟

چرا امروز دادم صفر بود . به قدری حالم بده دارم میسوزم .حسم مثل وقتی هست که مادربزرگم فوت شده بود حتی بدتر از اون حس میکنم یه مصیبت بزرگ اتفاق افتاده .از دیروز هرچی گریه میکنم اروم نمیشم . تپش قلب شدید هم گرفتم.از ترسم به شوهرمم هیچی نمیگم اون میگه فدای سرت. دلم واسه اون بیچاره هم میسوزه. دل درد و کمردرد شدید هم گرفتم . از دیروز سمت راست سرم درد گرفته هرچی مسکن هم میخورم خوب نمیشه . داغونم اصلا

خانوما من چند روز استراحت کنم بعد از انتقال جنينم بعدش پاشم بيام شهرمون؟

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
چرا امروز دادم صفر بود . به قدری حالم بده دارم میسوزم .حسم مثل وقتی هست که مادربزرگم فوت شده بود حتی ...

عزیزدلم خیلی ناراحت شدم ...نمیدونم چی بگم فقط میتونم بگم درکت میکنم  منم حالم خیلی بدبود اینقد گریه کردم دکتر هم الکی امیدوارم کرد دوباره اونهمه پروژسترون استفاده کردم سه روز حالم بد شد رفتم بیمارستان سرم زدم الانم پهلوهام وکمرم دردمیکنه هنوز پریود نشدم ....ایشالا خدا دلتو شاد میکنه عزیزم