2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
ببین گلم باروری مرد هم با گذشت زمان دچار تغییر میشه  و اگر جدیدا یک سال بدون جلوگیری اقدام داش ...

این ازمایش جدیده 

من اصلا تلاشی نکردم چون تعیین جنسیت میخوام برم 

❤️❤️

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزی خیلی دوستت دارم زینب جان من خودم چندتایی مقاله خوندم و متوجه شدم که باعث تشدید انعقاد میشه و ...

عزیزم فاصله دوتا پانکچر چند ماه باید باشه؟ گفتین دوبار پانکچر کردم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
والا قبل عمل نپرسیدم چجوری عمل میکنی.بعدشم چون همراه نداشتم به خاطر کرونا.دیگه خودم حال نداشتم بپرسم ...

دقیقا همینطوره، من خودم بعداز لاپارا بهم گفتن لوله هام بستست انگار دنیارو کوبیدن تو سرم😥 ولی خب باید صبر داشته باشیم ...

شما هم کاراتو زودتر شروع کن عزیزم😙

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نازنین جونم منم خیلی خیلی پشیمونم این همه پول این همه وقت مهمتر اینهمه داروی هورمونی من ۶بار سر دختر ...

منم بخدا،  فک کن از مهرماه رفتم دکتر دی پانکچر شدم اگه همون موقع انتقال میدادم ومنفی میشدم اینهمه منتظر نمیموندم که الان منفی بشم ....من حالم خیلی بد بود بخاطر داروها ....ایشالا خودتونو تقویت کنیدشرایطتون بهتر میشه وطبیعی خدابهتون  یه پسر خوشگل وناز میده 

آره گلم اگر حساسیت نداری خوبه  ولی برای سیکل انتقال من نخوردم چون جزو تغذیه روتین من نبود

من یکی دو ماه خوردم.ولی بعدش دیگه نخوردم.حالا میخواستم اگه وارد سبکل شدم باز شروع کنم.

خدایا شکرت  
سلام دوستان یه سوال اگه کسی میدونه راهنماییم کنه ممنون میشم  کسی هست تهران باشه و تازگیا امپول ...

عزیزم من تو بهمن ماه از 13 آبان خریدم. یه تماس باهاشون بگیر

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ایشالا که همینطورباشه ...ولی حتما یه سونو برو 

باشه گلم.دعام کن شنبه بازآزدارم😢

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
عزیزی خیلی دوستت دارم زینب جان من خودم چندتایی مقاله خوندم و متوجه شدم که باعث تشدید انعقاد میشه و ...

الهی عزیزم 😢 😢 😢 چه قدر اینا نامردن

تو این وضعیت کرونا این قدر نرخ زاد و ولد تو ایران کم شده که‌ مرز هشدار رو هم رد کرده اون وقت اینا به جای حمایت کاری میکنن بین مادر شدن و کار مجبور شی یکی رو انتخاب کنی😔😔😔😔

خیلی هم نگرانم بابت پرد که گاهی بعضیا از جمله دوستان با مشکل ایمنی باید مصرف کنن، تو این وضعیت کرونا سرکوب سیستم ایمنی...

فقط امیدوارم همه منتظرا با مامان شدن دلشون شاد بشه

دقیقا اون سرم اینترالیپید جایگزین ivig نیست و تو پاب مد هم مقالات انگشت شماری داشت ولی ivig کلی مقاله بود