2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046117 بازدید | 684499 پست
@زینبی_بابا     سلام عزیزم.خوبی؟پسرگلت خوبه؟ زینبی جان درد جای امپول بی حسی طبیعیه؟ &nb ...

سلام سارا گلی خوبی؟ بهتری؟ 

عزیزم اصلا پشیمون نباش از بی حسی هیلی خیلی برای خودت و نی نی بهتر بوده این روش 

جای سوزن رد هم اصلا نگران نباش میره دردش

من فکر میکنم به خاطر تغییر إناتومی و مرکز ثقل بدن تو بارداری خیلی به کمر فشار میاد و بعد از زایمان خودش رو نشون میده

به احتمال خیییییلی قوی الان شما هم مبتلا به همون نوع کمر درد شدی خصوصا که تو بارداری جارو برقی میکشیدی😤😤😃😃 و ممکنه به دیسک هات آسیب رسیده باشه

نگران نباش عزیزم اگر ادامه داشت برو پیش متخصص بی هوشی راهنماییت میکنه، شاید هم ارجاع بده متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات که من دیگه بعید میدونم ان شاء الله چیزی نیست

اینم بگم بی حسی نخاعی هیچ ربطی به دیسک و خود نخاع نداره اگر خواستی برات با عکس توضیح میدم که خیالت راحت راحت بشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امیدوار باش باید مامان بشی حتما خستگی و ناامیدی تو این راه معنی نداره  فقط به مامان شدن فکر کن

حلما جان شما خودت تجربه ای از منفی شدن نداری؟ مشکلت چی هست ؟ ولی من ۳ بار ای یو ای منفی دوبار هم میکرو منفی دیگع ناخوداگاه فکر میکنم اگا بازم انجام بدم منفی میشه . به خدا اینقد همیشه تجسم خلاق دارم فکر میکنم ی روزی مامان میشم . ولی تا خدا نخواد برگ از درخت نمیوفته . دیگه واقعا فقط باید معجزه بشه

عزیزم کسی که ذخیرش ۵ هست قرص ااوابوست بخوره بدون تجویز دکترش ممکن کیست بگیره ؟ ضرر نداره؟

والا منم ذخیره ام 6 و خورده ایی بود به دکترم گفتم بخورم یا نه، گفت نیازی نیست 

منم با چند تا از دکترهای داروخانه صحبت کردم گفتن وقتی نیازی نیست نخوری بهتره 

ببین گلم فکر نکن اوابووست معجزه میکنه نه، یه مولتی ویتامین هست که اگر بخوری سرخود مستعد چاقی میشی و خطرات ناشی از اضافه وزن میاد سراغت

خودم که ژل رویال اصل از کندو دار خریدم و موقع شروع داروهای تحریک تخمدان هر صبح با همسرم قد یه نخود کوچیک میخوردیم

فقط گلی شما با این. ذخیره مستعد هایپری هستی، با شروع داروهای تحریک تخمدان، رژیم پر پروتیین رو شروع کن، یعنی برنج و نان کمتر(حذف نه ها) و گوشت سفید و قرمز  و تخم مرغ بیشتر(روزی سه عدد سفیده تخم مرغ)، 

میوه و سبزیجات هم خیلی خیلی خیلی زیاد بخور تا دچار یبوست ناشی از پروتئین نشی گلم

پیاده روی هم خیلی کمک معجزه آسایی میکنه، تو پارک خلوت حتما برید با همسرت

دکتر شوهرمنم هیچی دارو وتقویتی نداد دکتر خودمم نداده .نمیدونم موقع شروع داروها بده یانه که میگن اونم ...

من خودم مشکلی ندارم 

۶ تا جنین با گرید a تشکیل شد

اگه استرس داری میتونی از داروهای تقویتی که بچه ها خوردن بگیری و بخوری 

ولی همیشه به دکترت اعتماد کن