2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
من در دومین انتقال. با نصر. جواب. گرفتم. ولی. اکثرا. با. انتقال. اول. جواب. می گیرند. الان. منتظر. ب ...

و اینکه دارو چقدر تجویز میکنن؟

من با دکتر دیگه ای نبودم ولی دکتر طرازی خیلی دارو میده. اونم همش ایرانی تو این تحریما.

واقعا ناراحت شدم و یاد خودم افتادم میدونم که الان هیچ جمله ای دلت رو آروم نمی کنه☹️☹️☹️☹️ من قبلا ...

مرسی که جواب دادی من مشکلی ندارم عزیزم . جنین هامم گریدش a هست فقط یه دکتری میخوام که کار انتقالش خوب باشه یعنی درصد موفقیتش بالا باشه . فرق نصر با طرازی این هست ک نصر با مثانه پر انتقال میده طرازی با مثانه خالی .من قبل از انتقال سه بار پیش نصر رفته بودم ولی بعدش دودل شدم گفتم برم پیش طرازی . ولی شنیدم امار مثبت های نصر بیشتر هست. شما مشکلت چی هست که با نصر نتیجه نگرفتی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره همه آزمایش ها رو دادم هیچ مشکلی نداشتم . حتی این بار ی امپول داخل رحمی هم برام تزریق کرد که شانس ...

الان با کی انتقال دادی؟؟

ناامید نباش تا آز بدی 

دوباره بی بی بزن 

صبر کن 

چندبار انتقال داشتی؟؟

مبارکه خزان جان یک کم در مورد نصر توضیح میدی؟ چرا اکثرا دفعه اول باهاش جواب میگیرن؟ داروها رو متفا ...

نصر هیچ کار اضافه ای نمی کنه

خراش نمیده 

پی آر پی نمی کنه 

سرم ivig نمیده

خیلی به ایمنی و انعقادی اعتقادی نداره

اتفاقا برعکس دکترهای دیگه خیلی کم دارو میده و بمبارون دارویی نمیشی

برای انتقال : اکثرا استرادیول و ویتامین د۳ و اسید فولیک میده و اگه تعداد منفی هات زیاد باشه آسپرین و انوکسا میده 

حالا بسته به شرایطت 

خودش خیلی انرژی مثبته و بهت آرامش میده  

آمار مثبت هاش بالاس چون تعداد مریض هاش هم خیلی زیاده 

من باهاش پانکچر شدم هیچ داروی تقویتی به من نداد و این خیلی عجیب بود برام  

همسرم تسا شد اونم هیچ داروی تقویتی و آمپولی نزد

ولی نتیجه خوب بود خداروشکر

واقعا ناراحت شدم و یاد خودم افتادم میدونم که الان هیچ جمله ای دلت رو آروم نمی کنه☹️☹️☹️☹️ من قبلا ...

من نه سقط داشتم نه تا حالا بتام حتی ۱ بوده همیشه صفر😂 والا ارزو به دل موندم ی بار بی بی چک یا آزمایش حداقل یه مثبت کاذب بشه. خودمم که سالمم هیچ مشکلی ندارم

مرسی که جواب دادی من مشکلی ندارم عزیزم . جنین هامم گریدش a هست فقط یه دکتری میخوام که کار انتقالش خو ...

خیالت راحت باشه

کار انتقال نصر عالیه

اتفاقا مثانه باید در حد انفجار باشه 🤪

من این ماه با نصر میخوام انتقال بدم  اولین انتقالم با نصر هست

خدا کنه مثبت بشی باهاش حالا من دودلم چون طرازی همه کار میکنه که مثبت بشی . ولی نصر فقط انتقال میده البته به اینا نیست باید خواست خدا باشه که برای ما نخواسته😭😭 اوففف یعنی دلم خونه خون

خدا کنه مثبت بشی باهاش حالا من دودلم چون طرازی همه کار میکنه که مثبت بشی . ولی نصر فقط انتقال میده ا ...

ممنونم🙏🏽

من با طرازی چون همه کار میکرد استرس میگرفتم ولی الان با نصر آرامش دارم چون بهش اعتماد دارم و قبولش دارم 

منم مثل شما همسرتون هم سالمه ؟ 

همسرم یک بار واریکوسل عمل کرد . تنها مشکلش یکم تحرک اسپرم هست مثلا کلا ۳۰ درصد تحرک داره که باید ۶۰ باشه وگرنه تعداد و مورفو خوبه . در ضمین جنین هامم گریدش همه عالی پس مشکل اسپرم هم نداریم . نمیدونم دردمون واقعا چی هست دکترا تشخیص نمیدن