2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046188 بازدید | 684501 پست
سلام عزیزم ربطی به pcoنداره منم هایپر شدم . همه چیم هم عالی بود ۲۳ تا تخمک داشتم کیفیت همه جنین هامم ...

من تخمک کشی قبلیمم هایپر شدم ۲۰ تا تخمک داشتم ولی میخوام این سری با دوز کمتر داروها کاری کنن هایپر نشم که جنینام فرش انتقال بدن...شما چندتا جنین براتون شد؟ انتقال دادین؟

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
والا ذخیره رو یکی دوسال پیش آز دادم خوب بود حدود ۶ بود . همسرم فقط یکم مشکل تحرک اسپرم داشت یعنی مثل ...

رژیم غذایی داشتی ؟ ویتامینات چیا بود 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تخمک کشی قبلیمم هایپر شدم ۲۰ تا تخمک داشتم ولی میخوام این سری با دوز کمتر داروها کاری کنن هایپر ن ...

من کلا ۱۵ تا جنین با کیفیت عالی تشکیل شد که ۴ تا پارسال انتقال دادم که منفی شد و ۳ تا هم تازه انتقال دادم که منتظر نتیجه هستم . جنین هامم همه فریز و ۴ روزه بودن فک کنم

رژیم غذایی داشتی ؟ ویتامینات چیا بود 

نه والا کلا به رژیم و ورزش اعتقادی ندارم😂😂 ویتامین هم یادم نیست ولی الان دکتر فقط پریناتال داده و فولیک اسید . اها واسه اونموقع که هایپر شدم دکتر بهم پودر پروتیین داد و روزی ۳ تا سفیده تخم مرغ میخوردم و کلا رژیم پروتئینی بود ولی برنج و ماکارونی و سیب زمینی هم میخوردم😂😂

اینستاندارم😭

سویا هم گفتن خوب نیست عزیزم ،کلا مواد فتو استروژن برا آقایون خوب نیست 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
من تخمک کشی قبلیمم هایپر شدم ۲۰ تا تخمک داشتم ولی میخوام این سری با دوز کمتر داروها کاری کنن هایپر ن ...

چرا میخوای فرش انتقال بدی؟من شنیدم جنین فریز بهتره بعدشم هرچی تعداد جنین بالاتر بشه به نفع خودته . فقط خودتو ریلکس کن من استرس نمیزاره باردار شم فقط وگرنه همه چیم عالی

من این سری که کلا دیگه استراحت ندارم با یه بچه دوساله. هر چی هم همسرم کمک کنه باز خیلی کارها به ...

عزیزم شما این سری هم پانکچر شدید یا جنین داشتید و فقط انتقال دادید؟؟؟  میخواستم بدونم بچه اولتون چند وقتش بود که دوباره دارو پانکچر یا انتقال استفاده کردید برای بچه دوم؟؟؟

به امید خدا شما یکشنبه انتقال داری یا سه شنبه؟

نمیدونم عزیزم هفته ایندس ولی روزشو دقیق نگفتن هنوزز

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
عزیزم مشکل منو شمابرعکسه برای منم زود ضخیم میشه ...شماروزی دو وعده خوراک لوبیاسبز درست کن حلیم وکله ...

ممنون عزیز دلم از راهنماییت.انشالله مشکلت بطور طبیعی حل بشه عزیزم

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
میشه ریپلای کنی پیداش نمی کنم

سلام بچه ها من امروز ۱۱پریودمه رفتم سنو گرافی.واسه ضخامت که ۵بود وگفتن پایین هست روزی ۳تا استرادیول ۲میلی میخورم با فولیک اسید واسپرین.یادم رفت از دکترم بپرسم که ایا اسپرین باعث کم بودن ضخامت رحمم نشده اگه هست قطع کنم.الانم هرچی زنگ زدم جواب ندادن.چون اسپرین رو یکماه قبل انتقال برا من تجویز کرده.ودیگه نگفته ادامه بدم یانه.منم روزی ۱دونه میخورم.هرکی چیزی میدونه لطفا کمکم کنه.آیا قطش کنم یا نه

@زینبی بابا

آره گلم اون موارد به ظاهر ساده خیلی اثر داره، ان شاء الله خیره 🤲🤲🤲🤲

انشالله

نگران نباش عزیزم. من توی انتقال قبلی ضخامتم زیاد بالا نبود دکتر استرادیولم رو کرد روزی چهار تا. حتی ...

باروزی چهارتا مشکلت حل شد؟.بعد اینارو چطور استفاده میکردی؟