2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزیزم من رویان تهران بودم، چه طور؟ 

اوکی پس بایکی اشتباه گرفتم فکرکردم تبریز هستید 

من رفتم پیش خانم دکتر قوامی 

اماالان ماهک جون مثبت شدمیگم شاید کارتیمی بهترباشه کاش میرفتم ابن سینا

خدایابه امیدخودت🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آرزو جان همینجور تو فکرتم. لطفا سریع خبرمون کن 

باشه عزیزم حتما.ولی فقط معجزه میتونه برامن رخ داده باشه ک بچم بمونه.احتمالش خیلی کمه.

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
مرکزی که من انتقال دادم روبروی هر تخت انتقال با خط درشت نوشته بودن استراحت زیاد بعد از انتقال نه تنه ...

دمشون گرم 👏👏👏👏👏👌👌👌👌👌 دقیقا همینه

من موقع iui میگفتم چرت میگن بابا باید بخوابیم تا بگیره اینا دلشون به حال ما نسوخته

ولی واسه انتقال به همسرم میگفتن ببینم این دفعه نمیخوام اشتباه کنم بخوابم خونه، این دفعه کلی اطلاعاتم بالا رفته و نذاشتن مجبورم کنه خونه بمونم

خداییش خیلی کمتر ذهنم سمت افکار منفی میرفت نسبت به اون موقع که iui کرده بودم و چپیده بودم خونه 

نه پرسیدم چون فکرکردم اشتباه متوجه شدم. پس اینکارو میکنن علتش چیه؟ بخاطر اینکه فریز نکنن؟ یا کلا دو ...

برای من فریزه یعنی کلا تا حالا فرش انتقال ندادم چون بعداز پانکچر هایپر شدم هردوبار

دیگه دکترم دید من دوست دارم شانسم رو با سه روزه امتحان کنم گفت این روش رو برات انجام میدیم ممکنه بهتر جواب بدی

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
گلم مگر رویان جنینها رو دوروزه انتقال نمیده ؟

نه گلم قانون خاصی وجود نداره 

برای بعضیا دکتر میگه دو روزه، برای بعضیا سه روزه و برای موارد خاص هم بلاست

حتی گاهی 4 روزه هم شده انتقال بدن.

عزیزم قبل از اینکه برم رویان بهم گفته بودن وااااااای نه نرو اونجا اگر بیشتر از 10 تا جنین داشته باشی فریز نمی کنن و بقیه رو دور میریزن، در صورتی که من 12 تا جنین برام فریز کردن

یا میگفتن وااای اونجا به همه سینال اف میدن، در صورتی که به من گونال دادن همون اول کار

خلاصه این میگن ها رو توجه نکن استرس میگیری الکی

چرا هیچوقت هچینگ نکردی؟ شنیدم وقتی جنین ضعیفه یه لایه ی جنین رو با لیزر هچینگ، برمیدارن ک راحت تر رش ...

نمیدونم والا این کار جنین شناسه باید هرچی که لازمه رو انجام بدن حالا بهشون بگم ببینم چی میگن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دلیلشو میدونین چرا؟

دلیل اینکه چرا خام خوبه؟ خب دختر خوب وقتی تفت داده بشه بهش حرارت میدن دیگه باعث میشه از خواصش کم بشه بعدشم شور باشه با عسل قاطیش کنی طعم خوبی نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40