2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046118 بازدید | 684499 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزيزه دلم  پسر گلت خوبه  بله با شما باردار بودم و هم دوره شما بودم  ولي پسرمو ...

سمانه جان تو رو خدا حلال کن😭😭😭 اصلا فکرشم نمیکردم این جوری شده، به لحظه خودمو جای شما گذاشتم چون خیلی شرایطمون شبیه هم بود

سمانه جان شما چه جور فهمیدی فشارت بالا رفته؟ بهت یاد دادن بارداری بعدی مراقب چه علائمی باشی؟ شما هم وزنت یهو بالا رفت اون اواخر؟ 

خیلی بهم ریختم، مات و مبهوت شدم خدا به دلت صبر بده هیچ واژه ایی قطعا نمی تونه حق مطلب رو ادا کنه فقط از ته قلبم برات دعا میکنم 😭😭😭😭

شما هم خیلی منو دعا کن خیلی محتاجم به دعا

عزیزم من لکه بینیم تبدیل ب خونریزی شدفردابازبتامیدم خودم میدونم ک دارم سقط میکنم ولی شوهرم زیربارنمی ...

عزیزم نا امید نشو خیلی از دوستان با خون ریزی مامان شدن، مثل آنای خودمون 

حتما داروهات رو ادامه بده و دو بار آز بتا طی 48 ساعت اگر 60 در صد رشد داشت دیگه نگران نباش عزیزم 

سلام نفسی عزیزم خدا  رو شکر، خودت و پسر نازت خوبین؟؟  بله عزیزم خیلی بهتره، الان مدل بالا ...

قربونت عزیزم ماهم خوبیم خداروشکر..پسرم ماشاءالله بشدت شیطون و پرانرژیه منم صبح تاشب دنبالش میرم.

چقدر عالی ک شیرت بیشتر شده..بااین.پشتکارت حتما ب اون حدی ک.میخوای میرسه😍

درباره پسرت هم اره این مدل پنیرک بالا اوردن ک طبیعیه. همینم انشاءالله بزودی ازبین میره وقت غذا خوربشن رفلاکس خیلی بهتر میشه تقریبا میشه گفت ازبین میره

عزیزم.خواب پسرت تنظیمه؟شبا چ ساعتی میخوابه؟

پسرمن خییلی دیر میخوابه ازاولشم همین بود.

من نگران این قضیه هستم ک.میگن ترشح هورمون رشد توخواب اول شب هس.ک.باید خواب عمیق باشن بچه ها

ک پسر من اون تایم بیداره کلا.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
آمپول برام نوشته ک برم بزنم 1ساعت دیگ.دردخیلی دارم ی طرفمم هست طرف چپ .

عزیزم چند وقته انتقال دادی که درد یک طرفه داری؟؟ اگر هفته 5 و 6 هستی سریع برو بیمارستان سونو اورژانسی بده 

اگر تازه یکی دو هفته هست انتقال دادی اورژانسی نیست

سلام دوستای عزیز من آمپول اونوکسپارین میزنم نوشته لازم نیست هواگیری بشه ولی اون طور که میزنم دردش ز ...

نه اصلا هواش هیچ خطری نداره با خیال راحت بزن

اگه مارکش اسوه اس دردش بیشتر امپولای دیگه اس

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
قربونت عزیزم ماهم خوبیم خداروشکر..پسرم ماشاءالله بشدت شیطون و پرانرژیه منم صبح تاشب دنبالش میرم. چق ...

آره گلی خوابش رو فعلا سخت گیری کردم حدود 10 نهایت 11 میخوابه 

در طول روز چرت هاش رو نمی‌ذارم دیرتر از 7 بعد از ظهر بشه و بیدارش میکنم، کلا یه کم سخته ولی روال منظم سعی می کنم داشته باشه 

اما شب تا صبح زیاد بیدار میشه و غلط میزنه، تازگی یاد گرفته روی شکمش برگرده حدود دو هفته، بعد از بس هیجان داره یهو شب بیدار میشه برمیگرده رو شکمش 😍😍😍😍🤪🤪🤪🤭🤭🤭 میگن وقتی نشستن یاد بگیره هم ممکنه یهو تو خواب بیدار بشه و بشینه🥴🥴🥴🥴

ولی منم خوابش خیلی خوب شده بود و شبها فقط یکبار شیر میخواست الان نهههههه 

با دکتر هم صحبت کردم گفت حتی 6 بار هم ممکنه بیدار بشه و فعلا اگر شیر خواست بدم تا زمانی که غذا شروع کردم

ولی گاهی تشنه خواب میشم، در طول روز هم اصلا نمیتونم بخوابم چون تا چرت میزنه سریع میرم شیر میدوشم، اما خدا رو شکر واسه تمام این سختی ها، ان شاء الله قسمت تک تک دوستان منتظر

سلام عزیزم خوبی‌؟ کوچولو دختره؟؟ 😍😍😍😍 هنوز که داری میری سر کار 😐😐😐😐خدا نگه دار خودت و نی نی ...

سلام عزیزم خوبم ممنونم،  اره دختره،  پسر گلتون خوبه؟؟؟ 

والا چی بگم کلا تو محیط کارم به مشکل با روسا برخوردم،،  نه میزارن از ذخایر مرخصی استحقاقیم استفاده کنم،  نه با اینکه بخشنامه شده میزارن دورکاری بگیرم،،  کلا چند نفر هم مبتلا به کرونا تو ادارمون داریم ولی انگار نه انگار، اصلا شدید مخالفت کردن با نرفتم به اداره چون کمبود نیرو دارن و میگن کار زیاده اصلا براشون مهم نیست چی به سر منه باردار میاد، خدا ازشون نگذره،  باورت میشه با اینکه دولت اعلام کرده این هفته شیفت باید باشن کارمندا ولی قسمت ما گفتن کار عقبه اجازه ندارید شیفت برید، خودم دو روز استعلاجی گرفتم که امروز صداشون دراومده که برم 

راستی زینبی تو سونو آنومالی هر دوتا کلیه بچه پیلکتازی داره، دکتر هم میگه کاری نمیشه کرد فقط باید امیدوار باشیم تو سونوهای بعدی از بین رفته باشه،،،  همش عذاب وجدان دارم میگم نکنه استراحتم کمه یا خیلی میشینم اینطوری شده باشه

آره گلی خوابش رو فعلا سخت گیری کردم حدود 10 نهایت 11 میخوابه  در طول روز چرت هاش رو نمی‌ذارم د ...

تایم.خوابش خوبه خداروشکر

ای جاانم.ذوق میکنه براخودش😍

ببخشید نصف شبی وقتتومیگیرم

میگم.پسرم.8ماهش تمومه هنوزخودش مسلط نمیشینه ک بذارم کف خونه بدون تکیه بشینه

همه کاری رو زود انجام.داده ها نمدونم.چرابرانشستن اصلا اشتیاقی ازخودش نشون نمیده..بنظرت من باید خودم بنشونمش تا یادبگیره یا بذارم خودش روالشو.طی کنه و هروقت خواست بشینه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام عزیزم خوبم ممنونم،  اره دختره،  پسر گلتون خوبه؟؟؟  والا چی بگم کلا تو محیط کارم ...

عزیزم مبارکت باشه 😍 😍 😍، من عاشق دخترم

واقعا خدا ازشون نگذره که به زن باردار رحم نمی کنن

والا اون مورد ذره ایی به استراحت ربطی نداره

من فقط نگرانم تو این شرایط ویروس همش باید بری سر کار