2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
بله گلم طبق آخرین مقالات ترکیب شیاف و آمپول به صورتی که هر سه شب یکبار آمپول باشه شانس مثبت شدن و حا ...

خیلی ممنون عزیزم از توضیحاتتون. فقط چند تا سوال دیگه تو رو خدا ببخشید 😅

یه دونه آمپول پروژسترون بزنم یا دو تا؟ اشکال نداره خودم بدون اطلاع دکترم بزنم؟ 🙄 بعد همون شب که آمپول رو میزنم شیاف هم استفاده کنم یا نه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان ترو خدا کمک کنید   جنین شناس میگه ۸ جنین تشکیل شده ولی با کیفیت نیست ، میگه اگه ان ...

گریدشونونگف چنده خواهر،انشاالله همینابرات نی نی میشن عزیزم،گریدسی داشتیم گرفته ولی بلاستش نگرفته

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عزیزم شیاف منم مثل مال شمابود فرنوژست همون نیم ساعت کافیه دراز بکشی 

آها. شما باهاش راحت بودی؟ آخه اون شیاف معمولیا ببخشیدا خیلی کثیف کاریه بنظرم 😫

میگم شاید این چون بشکل کپسوله بهتر باشه 

خوبی عزیزم نه رفتم یقلو بود 😁😁قلبشم دیدم ایشالا قسمت خودت دوقلوو

مامان ماهک رفتی سونو ؟؟

کی رفتی ؟؟ یه دونه نی نی بود ؟؟

سونو شکمی؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
دکتر شهلا دانایی

سلام افسون جون تبریک میگم گلم انشالله نینی هاتو صحیح و سالم بغل بگیری

میشه درخواست دوستیمو قبول کنی؟ منم میخواستم برم پیش دکتر دانایی چندتا سوال دارم 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
خانما سونو تو پریودی خیلی کثیف کاریه؟من از الان استرس دارم اخه ادم کثیفه چجوری بخوابم سونو بگیره&nbs ...

نه مگه چقدر خونریزیتون زیاده، من تا حالا خیلی روز دوم سوم پری سونو دادم البته کلا خونریزیم کمه ولی خب زیرانداز به بار مصرف زیرت میندازی دیگه مشکلی نیست

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نه مگه چقدر خونریزیتون زیاده، من تا حالا خیلی روز دوم سوم پری سونو دادم البته کلا خونریزیم کمه ولی خ ...

اخه اونقدی زیاد هست که با سونو کثیف کاری بشه.ادم خودش درد وسوزش داره سونوکه دیگه هیچی.اصلا چرا توپریودیه؟چراروزهای دیگه نمیشه

یا رب العالمین
چرا خراب؟ انشالله که اوضاعت خیلی هم خوبه. کی باید انتقال بدی؟قطعا تو رحم شرایط بهتری دارن تا آزمایشگ ...

والا جنین شناس خیلی ترسوند منو ، میگه جنین ۸ سلولی میشن ولی به مرحله بلاست نمیرن 

خدا عالمه ، برام دعا کنید 

اول باید لاپارسکوپی بشم حتما بعد ۳ ماه باید انتقال بدم دیگه

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
دلم خیلی میخواد بیام شوهرم گفته یه هفته بهش وقت بدم فکراشو بکنه لعنت به این کرونا لعنت😓

شرایطت سخته درکت میکنم 

منم که ایرانم دو دلم برم انتقال بدم یا نه از طرفی نگران کرونام از طرفی هم میگم اخه تا کی صبر کنم شاید کرونا حالا حالا بود خلاصه یه روز میگم میرم انتقال فرداش میگم نه نمیرم 

ولی اگه تصمیمت واسه امسال هست تا هوا گرمه و هنوز فصل سرماخوردگی و آنفلونزا نیست بیا 

در کل به نظرم واسه اقدام یا الان خوبه یا کلا سال دیگه 

البته شرایط سنی هم باید در نظر بگیریم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
اخه اونقدی زیاد هست که با سونو کثیف کاری بشه.ادم خودش درد وسوزش داره سونوکه دیگه هیچی.اصلا چرا توپری ...

دلیلشو نمیدونم عزیزم شاید بخاطر اینه که اولای سیکل وضعیت تخمکای اون ماه مشخص میشه

نگران نباش اصلا اذیت کننده نیست قبلش میتونی بری دستشویی اون قسمت رو با آب یا دستمال کاغذی پاک کنی دیگه تا سونو زیاد نمیاد ولی حتما با خودت نواربهداشتی ببر که بعداز سونو عوض کنی

حالا دکتر من چندماهه از کنار لباس زیر سونو میکنه اینجوری خیلی راحتیم دیگه شاید برای شما هم اینجوری باشه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ذخیر تخمدانت چنده قبلش نمیشه بفهمن

سه سال پیش که شروع کردم برای بارداری ۳ونیم بود الان شده ۱ونیم 

نه از کجا بفتمن که تخمک کیفیت داره یا نه ؟ لقاح انجام میشه وقتی رشد نمیکنه میفمی که یه مشکلی هست ، حالا یا اسپرم ضعیفه یا تخمک که اینو جنین شناس تشخیص میده 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم