2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نارنین جان لک بینی داری؟ چرا فک می کنی منفی هستی ؟  ایشالا خوش خبر باشی

نه عزیزم لکه بینی ندارم ولی خب وقتی منفیه منفیه دیگه معجزه نمیشه که ...دکتر امید الکی میده اصلا شاید امروز داروهامو قطع کنم دیگه

عزیزم ببخشید من جواب میدم چون منم تبریزم و به شدت به دکتر دانایی حساس 😅دکتر دانایی خیلی خوبه یعنی ع ...

ممنون از جوابت ، من که بار دومم انتقال دادم و منتظرم 

من خواستم برم دانایی ، زن عموم ماما هستن تو تبریز گفتن جایی که من کار می کنم ( ی جای دولتیه و ناباروری اینا نیست ) همکارا و مریضا حمدی رو تعریف می کنن 

حمدی خودش مومن و خوش اخلاقه . توکل به خدا

ابن سینا اراک میرم . مرسی از دعای خوبت عزیزم  جنین شناسش خیلی آدم خوبیه ، مرد مهربونی و خیلی ق ...

چرا خراب؟ انشالله که اوضاعت خیلی هم خوبه. کی باید انتقال بدی؟قطعا تو رحم شرایط بهتری دارن تا آزمایشگاه. بعدم وقتی ۸ تا جنین تشکیل شده پس اوضاع اونقدرا هم بد نیست عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
اره خیلی واقعا خنگن ، انقدر نشستم این وسط بیمارستان گریه کردم که خدا میدونه ! اخر سر اومده جنین شنا ...

والا منم شرایطم مثل خودته یعنی جنینام همشون هشت سلولی a هستن ولی رشدشون میدن بلاست بشن فقط تا مورولا خوب رشد میکنن بعد ضعیف میشن ولی فعلا بهم نگفتن مشکل از کجاست هفته ی بعدم انتقال دارم برای بار پنجم😶

اگه آدم بدونه مشکل از کجاست بالاخره یه تلاشی میکنیم برطرفش کنیم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
من جنینام تشکیل شد ولی جنین شناس چیزی بهم نگفت کلا ننوشته که خوبن یا نه 

منم تمام تخمک هام جنین شدن ولی یکیش تا حالا بعد فریز خراب شده 

همسرم خیلی ضعیفه احساس می کنم جنین هام ضعیفن .

جنین شناس منم چیزی نگفت ،فقط موقع انتقال گفت جنبن هات عالی ایسالا مثبت میشی (البته به همه اینو گفت 😂😂😂)

دلم خیلی میخواد بیام شوهرم گفته یه هفته بهش وقت بدم فکراشو بکنه لعنت به این کرونا لعنت😓

واقعا لعنت به باعث و‌بانی کرونا 

بهش وقت بده ولی خودت مصمم به اومدن باش ولی باید خیلی رعایت کنی و مواظب خودتون باشی 

منم تمام تخمک هام جنین شدن ولی یکیش تا حالا بعد فریز خراب شده  همسرم خیلی ضعیفه احساس می کنم ج ...

منم پرسیدم گفت خوبن همین 😶

توکل بخدا .. فک کنم الان انتقال دادی ؟ ایشالا که مثبت میشی ما هم خوشحال شیم و امیدوار 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..