2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تبریز میری منم می خواستم برم پیش دانایی ، رن عموم گفت میگن اون خوب نیست و حمدی میگن خوبه  ...

عزیزم ببخشید من جواب میدم چون منم تبریزم و به شدت به دکتر دانایی حساس 😅دکتر دانایی خیلی خوبه یعنی عالیه همیشه براش دعا میکنم اما دکتر حمدی هم خوبه و معروف تو کارش

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
اتفاقا من تا امروز  اصلا ب کرونا فکرنمیکردم چون خیلی رعایت میکنم اما اخبار امروز نگرانم کرد.. آ ...

عزیزم یعنی میشه وقت مشاوره با جنین شناس گرفت وویزیت شد و درمورد مشکلت حرف بزنی؟

باهمه جنین شناسها میشه ویزیت شد؟

وا چقدر زود آدمو ناامید میکنن دکترا😐😐😐 انشاالله که برات میگیره عزیزم ولی خب خدایی نکرده نشد باید ...

اره خیلی واقعا خنگن ، انقدر نشستم این وسط بیمارستان گریه کردم که خدا میدونه !

اخر سر اومده جنین شناس میگه تو گرید خوبم داری تو جنین هات ولی رشد نمیکنه 

هیچی فعلا در حال نابود کردن من هستن 

اینجوری من تنبلی تخمدان دارم ، همسرمم مرفولوژی ضعیفه ولی اون با تغذیه خیلی خیلی بهتر شده . حالا باید رو تقویت تخمک خودم کار کنم 

الام که باید لوله سمت چپم عمل کنن بردادن چسبندگی شدید دارم 😔😔

اصلا انگار الان وقتش نیست من مادر بشم 😭😭

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
دکتر شهلا دانایی

دکترت حرف نداره عمل هاش هم درجه یک 

👌به سلامتی و دل خوش فارغ بشی

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
کدوم مرکز میری عزیزم؟ نگران نباش. به قول معروف غصه فردای نیامده را هرگز نخور. ایشالا که همینا برات د ...

ابن سینا اراک میرم . مرسی از دعای خوبت عزیزم 

جنین شناسش خیلی آدم خوبیه ، مرد مهربونی و خیلی قبولش دارن 

ولی اینم اوضاع منه که خرابه

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
خانم‌ها به نظرتون تا یک ماه دیگه وضعیت کرونا تو ایران بدتر میشه یا بهتر؟ ما بدجور ترس افتاده به دلم ...

ببین وضعیت کرونا اصلا معلوم نیس واقعا ولی بنظرم فعلنا هست حتی میگن پاییز زمستون بدتر میشه مگه اینکه واکسنش بیاد هنوز خیلیا نگرفتن میگن باید قشر زیادی بگیرن تا بره 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
خانم‌ها به نظرتون تا یک ماه دیگه وضعیت کرونا تو ایران بدتر میشه یا بهتر؟ ما بدجور ترس افتاده به دلم ...

عزیزم اگه سنت اجازه میده یکی دوماه صبر کن. اگرم نه که بیا اما با رعایت کلیه اصول بهداشتی. انشاءلله که خیره

آهان راستی، این احتمالم بده که باز یهو این مراکز تعطیل کنن بخاطر کرونا، به نظرم ریسک نکن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عکس رنگی خواست که داشتم ،تست پاپ اسمیر هم خواست ،آزمایش خون جدید هم نوشت گفت قبل پانکچر بیار، نه چیز ...

مرسی عزیزم

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺