2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
دوستان ترو خدا کمک کنید   جنین شناس میگه ۸ جنین تشکیل شده ولی با کیفیت نیست ، میگه اگه ان ...

از کجا معلوم مشکل از تخمکه؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانم‌ها به نظرتون تا یک ماه دیگه وضعیت کرونا تو ایران بدتر میشه یا بهتر؟ ما بدجور ترس افتاده به دلم ...

به نظر من بیایید و خیلی خیلی احتیاط کنید ، سن تون بالا باشه امروز فردا نکنین ، بیایید و سیکل رو شروع کنین ولی خیلی مواظب باشین 

کرونا حالا حالا با ماست.

منم روز 5 انتقالم ، روز 6 نشون داد؟  زوده هنوز . خون قهوه ای اومده خوبه فک کنم داره لانه گزینی ...

به سلامتی انشاله مثبت میشی  اره عزیزم روز 6 زدم مثبت شد الان روز 9 هستم 

زمان هایی فرا میرسد که تصورمیکنی همه چیز به پایان رسیده است  اما خیلی غیر منتظره خدا معجزه اش رو نشانت  میدهدالهی این لحظه نصیب تک تکتون بشه     
دوستان ترو خدا کمک کنید   جنین شناس میگه ۸ جنین تشکیل شده ولی با کیفیت نیست ، میگه اگه ان ...

کدوم مرکز میری عزیزم؟ نگران نباش. به قول معروف غصه فردای نیامده را هرگز نخور. ایشالا که همینا برات دو سه تا نی نی تپلی میشن.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

وا چقدر زود آدمو ناامید میکنن دکترا😐😐😐 انشاالله که برات میگیره عزیزم ولی خب خدایی نکرده نشد باید ببینی مشکل از تخمکه یا اسپرم بعدشم با دارو تقویت کنید، من یه سری مرکز بودم مامای اونجا میگفت به خانوم 43 ساله روز قبلش اونجا دوقلوهاشو به دنیا آورده بود میگفت دکترا بهش گفتن اهدایی قبول نکرده اینقدر درمان کرده تا با تخمک خودش باردار شده بود، چیه هنوز هیچی نشده میگن اهدایی😕😕😕 نمیگم اهدایی خوب نیستو مشکلی داره ولی خب وقتی خودت تخمک داری حیفه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
یعنی تخمک هات ضعیفن ؟ همسرتونم ضعیفه؟

من همسرم یکم مورفولژی ضعیفه الان دیگه میگن تخمک هم ضعیفه 

با این که جنین گرید خوب هم دارم ولی رشد نمیکنه و سلول پوچ داره 😔

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
من همسرم یکم مورفولژی ضعیفه الان دیگه میگن تخمک هم ضعیفه  با این که جنین گرید خوب هم دارم ولی ...

یعنی همیشه تخمک وخودت سالم بودی وفقط مشکل مورفولوژی بوده؟مورفولوژی چند؟

چندبار میکرو کردی؟

شوهرت ازمایش دی اف ای داده؟

مرسی عزیزم عکس رنگی هم میخواست؟؟؟ دو ماه دیگه بدون سونو داروهات رو شروع کنی بعد پریود بری پیشش تخمک ...

عکس رنگی خواست که داشتم ،تست پاپ اسمیر هم خواست ،آزمایش خون جدید هم نوشت گفت قبل پانکچر بیار، نه چیزی دیگه ای نگفت

ممنون عزیزم ❤️ یعنی شما میگی بهترین روش اینه که سه روز از شیاف استفاده کنی و همون روز سوم یه د ...

بله گلم طبق آخرین مقالات ترکیب شیاف و آمپول به صورتی که هر سه شب یکبار آمپول باشه شانس مثبت شدن و حاملگی رو بالاتر میبره

من بیمار دکتر زهرا حیدر بودم باهاش پانکچر شدم هیسترو هم شدم  دوبارم باهاش انتقال دادم یه بار ...

آره منم صد در صد دیگه میرم نصر

چون دوستم دیروز پیش زهرا حیدر بود و خوشش نیومد از مدل برخورد دکتر حیدر و حتی دوستمم گفت میخواد بیاد نصر که با هم باشیم