2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046232 بازدید | 684505 پست
زینبی جون ببخشید یه سوال دارم. من امروز انتقال دادم که دکترم برای سه شب دیگه جز امشب دو تا آمپول پرو ...

عزیزم قطعا بهترین روش همین هست که هر 3 روز یکبار امپول بزنی در کنار شیاف یا قرص 

در مورد قرص اطلاعی ندارم ولی برای شیاف اگر واژینال میذاری 20 دقیقه دراز بکشی کافیه 

اما من مقعدی میذاشتم خیلی راحت‌تر بود

البته شما چون قرص نوشته و گفته واژینال نمیتونی مقعدی استفاده کنی

ان شاالله که مامان شدی عزیزم 😍 😍 😍 😍 

زینب جان ویتامین د چقدر باشه خیلی خوبه واسه من 37 هست به نظرتون بالاتر بیاد بهتره؟؟

عزیزم عالیه، و اگر دکتر در طی بارداری هم تجویز کرد بخور 

من 80 هزار بود و نمیشد مکمل د3 در طی بارداری مصرف کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تبریک میگم عزیزدلم ایشالا نی نی روسالم بغل بگیری میشه بپرسم مورفو وحرکت چندبود که ای یو ای کردین

سلام عزيزم

ممنونم ان شاء الله براي شما

فردا براتون ميبينم ازمايش همسرمو دقيق ميگم البته  من همسرم بعد ازمايش سه ماه دارو خورد اي يو اي انجام دادم ولي ديگه ازمايش مجدد نداد كه ببينيم تا چه حد داروها جواب دادن.

چقدر بد، انشاالله که خیرش در این باشه عزیزم پس تا نیاد داروهاتو شروع نمیکنی نه؟ توی این دوماه سعی ک ...

تو اینستا به دکترم پیام زدم گفتم جدیانو گفت داروهای انتقالو بخوور

بنڟرت بهتره بخورم؟ میترسم گولم بزنه

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
عزیزم قطعا بهترین روش همین هست که هر 3 روز یکبار امپول بزنی در کنار شیاف یا قرص  در مورد قر ...

ممنون عزیزم ❤️

یعنی شما میگی بهترین روش اینه که سه روز از شیاف استفاده کنی و همون روز سوم یه دونه هم آمپول پروژسترون بزنی؟ 

وای من با شیاف رکتال هم کلی داستان دارم حالا چه کنم با روزی سه بار واژینال؟ 😫😅😂

میدونی چرا کلا ترسیدم از همه دکترا خیلی بلا سرم آوردن همشونم معروف  الان وقتی زیاد تعریف می ش ...

من بیمار دکتر زهرا حیدر بودم

باهاش پانکچر شدم

هیسترو هم شدم 

دوبارم باهاش انتقال دادم یه بار فرش و یه بار فریز که هر دو منفی شد

الان اومدم پیش نصر