2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046193 بازدید | 684501 پست
ببخشیدخب چسبندگی داشته باشین چی میشه؟مگه بارداری طبیعیه که لوله بایدبازباشه؟یعنی تو ای وی افم بایدلو ...

نه عزیزم برای ای وی اف لوله مهم نیست ، ذخیره تخمدان مهمه که تخمک بگیرن ازش  ، اگه چسبندگی خفیف باشه و مایع ترشح نکنه که کاری باهاش ندارن ، متاسفانه چسبندگی من خیلی زیاده و داره ماده سمی ترشح میکنه ، که نمیزاره لانه گزینی انجام بشه و جنین از بین میبره 

با بدختی جنین تو آزمایشگاه تشکیل میشه بعد وقتی انتقال میدن این ماده ازبین میبرش

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

سلام دوستان . منم ی ۱۰ روزی میش انتقال دادم .بار دومم هست .میگم بی بی چک از چه زمانی نشون میده؟ همون روز آزمایش بزارم جوابش درسته؟البته پرستار به من گفت ما ها چون انتقال دادیم بی بی زیاد درست نشون نمیده ولی من چون نمیخوام شوکه بشم یهو میخوام قبل از آزمایش بزارم کسی تجربه ای داشته؟ دفعه پیش که منفی شد خیلی حالم بد شد نمیخوام ایندفعه مثل سری پیش بشم . میخوام چ مثبت چ منفی قبلش آمادگی داشته باشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان . منم ی ۱۰ روزی میش انتقال دادم .بار دومم هست .میگم بی بی چک از چه زمانی نشون میده؟ همون ...

اگه جنینت بلاست بوده امروز هم بزاری مشخصه یه مارک خوب البته 

ولی بزار دو سه روز دیگه بزار اینجوری بهتره

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
امروز زنگ زدم گفت نمیخواد سونو بشی ،دارو رو شروع کن بزن بیا واقعا نیاز نیست باز سونو بشم ،بهش گفتم ...

عزیزم به شما هم گفتن از روز اول داروهارو شروع کن من تهرا ننیستم پریودمم منظم نیست نمی دونم کی پریود میشم که برم داروهامو بخرم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
نه هیچ کدوم نداشتم فقط تنبلی تخمدان واسپرم ضعیف بود شیش ماه قبل شروع درمان  مکمل ودارو استفاده ...

عزیزشما نان وماکارونی وسیب زمینی وبرنج میخوردید؟

خدایابه امیدخودت🌺
واقعا راست میگی باید یکیشونو انتخاب کنم که سخته بچه ها راهنمایی نکردن متاسفانه  همسرم میگه ب ...

عزیزم خیلی هامون گفتیم دکتر نصر خوبه، و آمار مثبتاش بالاست. اما شما خودت دودلی بعدم هیچکس نمیتونه بگه حتما فلان دکتر رو بری ۱۰۰ درصد اینبار مثبتی. همه مون در حد تجربه راهنمایی کردیم دیگه انتخاب با خودته خانومی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
چیشد عزیزم جوابتو گرفتی 

گفتن مثبته ولی بتاش پایینه ی باردیگ آزمایش میکنیم خونشو😕

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
نمیدونم والا،بنظرشمااگه۱تا۱۰رودرنظربگیریم عکس رنگی باامپول بی حسیکه میزنن چندتادردداره؟؟

برای من با امپولربی حسی در حد گرفتن یه ویشگون بود 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم