2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045601 بازدید | 684475 پست
نازنین جان چراکورتاژت کردن که ضخامتتو بیارن پایین؟ اونوقت اذیت نشدی خونریزی و...

اره  چون داروهای پانکچر باعث شده بود اندومترم ضخیم بشه ...نه یکم خونریزی داشت ولی پریود بعدش خیلی درد داشتم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چراعزیزم فردا دوباره ازمایش میدم ولی خب نتیجه اشومیدونم 😞

ان شاءالله که هر چی خیره براتون رقم بخوره اصلا هم ناراحت نباشید خداروشکر یه گل پسر دارید خدا براتون حفظ کنه و عاقبت بخیر بشه دیگه غصه برا چی ،منم جنین هامو ندیدم گفتن از چهار تا سه تا انتقال دادیم یکیش رشد نکرده بود

خدایا شکرت
۱۲ تا تخمک امروز ازم گرفتن گفتن سه شنبه بیا ببینیم چندتاش جنین شد و فریز شدن  🙂 خدا کنه فقط ...

ذخیرت چند بود عزیزم؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
سلام نفسی جون، ان شاء الله به لطف خدا و دعای اطرافیان، یکشنبه صبح عمل میشم، محتاجم به دعاتون 

بسلامتی عزیزم..انشاءالله گل دخترت رو بغل کنی😍💖

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نه گلم بتا مثبت شده امروز میریم سونو ببینیم چه خبره

سلام.افسون جان.خوبی عزیزم

خداروشکر مثبت شدی ایندفعه😍

یادمه سری های قبل افت بتا داشتی درسته!

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام نفسی جان فدات گلم پسرم به پروتیین گاوی حساسیت داره.اسهال خونی رفت یهویی.دکتر گفت فقط بهش شیرخ ...

الهی بگردم.عزیزم. وای یادم ب پسرخودم.افتاد تو دوره رفلاکسش فقط باید رو دست مینداختیمش بالا ک ساکت شه خییلی سخت بود

منم ی دوره یکماهه پپتی دادم پسرم.بسختی میخورد بوی خوبی نداشت اصلا.ولی بعدفهمیدم.حساسیت نداره شیر معمولی دادم

ببین سارا سعی کن نذاری روز بخوابه هر چند خیلی سخته سرگرمش کن ی جوری باهاش بازی کن .اینطوری خودت از پا درمیای. عزیزم

ولی معمولا بعد ی مدت خودشون تنظیم.میشن براخواب شب

سلام همسرم تحرکش صفره بهمون گفتن حتما میکرو یا آی وی اف . خیلی گریه کردیم دوتایی شماها اذیت شدین ؟ ...

الهی بگردم گریه نکن تو این راه باید محکم باشی.همین اولش بدون استرس برا هرمرحله ای سمه.بخدا توکل کن.خودت و شوهرتو تقویت کن.انشاله بزودی نتیجه میگیری

نمیخام تودلتو خالی کنم ولی واقعیته ممکنه بعد از چند بار انتقال موفق بشی ممکنه همون بار اول.

بنظرم امید و توکل به خدا بهترین سرمایه تو این راه‌.هر چند تا پول نباشه نمیشه وارد سیکل شد .انشاله خدا پناهت باشه

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
۱۲ تا تخمک امروز ازم گرفتن گفتن سه شنبه بیا ببینیم چندتاش جنین شد و فریز شدن  🙂 خدا کنه فقط ...

عزیزم انشاءالله که جنینای عالی برات تشکیل شه، انتقال بدی و به سلامتی باردار شی گلم  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست