2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
عزیزم سفیده تخم مرغ خیلی خوبه بخوری دوغ شور هم خوبه من خودم پانکچر که شدم تخمکام زیاد بود بهم دارو ...

اره دوغ دوتا لیوان خوردم تا ببینم بهتر میشم یا نه 

من تخمک زیاد نداشتم همش ۱۲ تا شد 

هایپرم نشدم 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید تورو دعوام نکنید!😔😔 والا ترسیدم، دیدم دو سه بار مطرح شد گفتم نکنه واقعا چیزی بوده باشه. ال ...

عزیزم😍😍😍 اتفاقا یه سری سر انتقال بودم دکترم بالای سرم بود اومدن بهش گفتن یه زنو شوهر اومدن دعوا که ما یه دونه جنینمون چرا سر ذوب از بین رفته حتما دزدیدینش الکی میگین به ما، دکترم اینقدر ناراحت شد گفت آخه جنین شما به چه درد ما میخوره کلا تمرکزش بهم ریخت شانس من😂😂😂 میکرو مسیر سختیه از همه لحاظ نباید اجازه بدیم این فکروخیالا برامون سختترش کنه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم قربونت برم انشاءالله این بار حتما مامانی به خواست خدا..همیشه تو فکرمی بخدا دعاگوت هستم ..فقط ا ...

زنده باشی عزیزدلم ممنونم ازت😙😙😙 انشاالله خبر مامان شدن خودتو همینجا ببینم😍😍😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

سلام

همسرم تحرکش صفره بهمون گفتن حتما میکرو یا آی وی اف . خیلی گریه کردیم دوتایی

شماها اذیت شدین ؟ چقدر هزینتون شد ؟ ما رفتیم مرکز ناباروری ابن سینا 😢

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤
اخه مامان سلما وسمانه جون هم بهمن انتقال دادن  بالاسر تخت انتقال مانیتورنیست که ...مگه اینکه خو ...

سلام عزيزم من بيمارستان آبان انتقال دادم نه بهمن . در كل بخاي حساب كني فرقي باهم نميكنه . 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
سلام سمانه جان متاسفم عزیزم بابت اتفاقی که واسه نی نیت افتاده ان شاء الله این نی نی ها سفت و محکم ...

سلام عزيزم تبريك ميگم گلم 

ممنونم از انرژي خوبت اميدوارم با دعاهاي شما دوستان خدا دل من رو هم شاد كنه. 

آره خيلي نگران بودم كه لكه بيني ندارم ممنونم كه شرايطتت رو بهم اطلاع دادي. علائم ديگه اي هم داشتي يا نه؟ جنينات چند روزه بودن؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦