2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
پس‌اینجوری‌باشه‌‌اصلا‌باسونوانتقال‌نمیده چون‌مثانه‌خالی‌باشه‌اصلا‌سونونشون‌نمیده

اخه دستگاه سونو بود کنارشون هم جنین شناس هم دکترم هم دکتر سونو گرافه باهم حرف میزدن درمورد اینکه کجا بذارن ودکتر سونوگرافه میگفت من اینجا دارمتون اینجا میبینمتون بهشون جهت میداد احتمالا دیده میشد دیگه 

دوستان میشه کمک کنید  من امروز پانکچر داشتم الان اومدم خونه  چی باید بخورم ، خیلی درد دا ...

عزیزم سفیده تخم مرغ خیلی خوبه بخوری

دوغ شور هم خوبه

من خودم پانکچر که شدم تخمکام زیاد بود بهم دارو دادن ولی بازم درد داشتم دوغ خریدم مرتب میخوردم هم دردم اروم شد هم هایپر نشدم

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.ساراجون  الان توفکرت بودم بعدچندروز سایتو باز کردم چ خوب ک همین اول پیام تورو دیدم حالت ...

سلام نفسی جان

فدات گلم

پسرم به پروتیین گاوی حساسیت داره.اسهال خونی رفت یهویی.دکتر گفت فقط بهش شیرخشک پپتی جونیور میتونی بدی.شیر خودمم گفت دیگه نده.شیرم کم بود کلا.گفت این یه ذره رو هم قطع کن.نمیارزه به رژیم گرفتنش..شیر خشک میدم ولی خیلی بدمزس شیرش.تلخه .دلم میسوزه براش.

یه خورده هم رفلاکس داره که دارو داد بهش.

هرروز تا ۶ صبح بیداره.میگه بغل نگه دار بنداز بالا. کمرمو داغون کرده.یه کاری کرده که افسردگیم یادم رفت. بعد از ۶ صبح میخابه تا ۶ غروب.فقط پا میشه گاهی شیر میخوره.از کارو زندگی هم انداخته منو.

چیکار کنم خابشو بندازه شب؟ 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

خانوما کسی اطلاعی داره کمکم کنه

من رفتم دکتر بهم دوفاستون داد ومکمل و لتروزول چون گفت هم تنبلی داره هم پلی کیستیکی

بهش گفتم من خودم سه روز دیگه پریود میشم گفت داروهات بخور دوفاستون رو که شروع کردم دو روز بعدش که موعد پریودیم بود افتادم رو لکه بینی تاسه چهار روز بعدش خونریزیم یکم بیشتر شد درحدی که لخته دفع میکردم ولی نوارم کم کثیف میشد امروزم کمتر شده خونریزیم که امشب دونه اخر دوفاستون رو باید بخورم خواستم ببینم قرصم تموم شد باز پریود میشم؟چون باید لتروزول رو شروع کنم این اتفاق درگیرم کرده

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔
سلام دوستان  دوستاي قديمي تر منو ميشناسن تو اين گروه بودم و با موج مثبت گروه پارسال مثبت شدم و ...

سلام سمانه جان

متاسفم عزیزم بابت اتفاقی که واسه نی نیت افتاده

ان شاء الله این نی نی ها سفت و محکم میچسبن به دلت و سالم و با دل خوش بغلشون میگیری

عزیزم منم لکه بینی نداشتم تا دوهفته.دوهفته بعد انتقال یه کوچولو لکه بینی داشتم.

استرس نداشته باش فقط....منتظر خبرای خوبتیم عزیزم

سارا جون چی شده؟ مگه انتقال نمیدن الکی میگن انتقال دادیم؟ مگه میشه همچین چیزی؟نترسونیدمون تورو خدا! ...

نه عزیزم تو صارم هم به کسی نشون نمیدن‌.به منم نشون ندادن !

مگه‌داروندادن‌بهت..شایدتخمکهات‌زیادبوده به‌من‌داکسی‌سایکلین‌باشیاف‌‌مسکن‌داده‌بودن انشالله‌جنین‌ها ...

من مسکن ندارم ، استرادیول داده با آمپول پروژسترون و قرص مترونیدازول 

خوراکی هم گفتن دوغ بخور و پروتئین 😐

۱۲ تا تخمک شد حالا چند تا جنین بشه بستگی به کیفیت تخمک و اسپرم داره دعا کن حداقل دوتا نی بشه 

دفعه قبل همش ۳ تا جنین شد 😔

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
یدونه‌مسکن‌بخور‌تادردت‌بیفته یاشیاف‌بزار.. تادوستان‌بیان‌راهنماییت‌کنن من‌خودم‌۱۰تاتخمک‌داشتم..اص ...

منم دفعه قبل ۹ تا داشتم اصلا درد نداشتم و عین خیالم نبود 😊

رژیم پروتئین تو رعایت کن سعی کن یبوست نگیری میوه و سبزیجات بخور  انجیر و بزار تو آب بعد چند سا ...

مرسی عزیزم فعلا ۳ تا سفیده تخم مرغ خوردم با دوغ و میوه  ولی اگه دردم کمتر نشد یه مسکن میخورم 

فقط دعا کنید جنین های خوبی تشکیل بشه چون باید فریز کنم نمیتونم انتقال بدم الان