2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
ممنون عزیزم ...نه ندارم دیگه همون دوتا بود 

شما  مشکلی نداری عزیزم ایشالا طبیعی اقدام میکنی خدا هم یه فرشته خوشگل بهت میده

دیگه نرو تو سیکل 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دکتر قوامی مثانه خالی انتقال میده به نظرم شما نیمه پربرو 

اره دیشب سین دخت توپی وی بهم گفتن مثانه خالی انتقال میدن

نیمه پربرم شاکی نمیشه؟

نازنین جون میگن توتایپیک سوتیا اون سوپو نوشتم ۵۳ نفرلایک کردن🤣🤣🤣🤣

کلافه شدم میگم کاش نمینوشتم هی میام فکرمیکنم پیامه میبینم لایکه😑

خدایابه امیدخودت🌺
اره دیشب سین دخت توپی وی بهم گفتن مثانه خالی انتقال میدن نیمه پربرم شاکی نمیشه؟ نازنین جون میگن تو ...

حالا شما ازدکتر بپرس به من که‌گفت خالی انتقال میده سمانه جون هم خالی بوده مثانش ....سوتیت باحال بود دیگه 😁برای منم کلی لایک کردن 😐

حالا شما ازدکتر بپرس به من که‌گفت خالی انتقال میده سمانه جون هم خالی بوده مثانش ....سوتیت باحال بود ...

اره باحال بود 😂😂😂😂فقط ترس جاریت😂😂😂

سمانه یادم رفت توچه مرحله ایه؟مثبت شده یاهنوزنرفته ازمایش؟دکترش قوامی بود؟الزایمر گرفتم 🤦‍♀️

خدایابه امیدخودت🌺
عزیزم‌‌ماتاحالا‌ازاینا‌استفاده‌نکردیم مورفو‌همسر‌من‌۴‌بود میگفتن‌لب‌مرزه من‌بهش‌دوماه‌آب‌نخود‌داد ...

آب نخود و آبگوشت هر هفته دارم میدم ولی میخوام مکمل هم بخوره

پروفرتیل داره میخوره ولی مشکل معده پیدا کرده بدبختی

میخواستم بدونم کلا از این سه تا دارو کدومشون بهتره

قربانت😙 راست میگی بخدا، روزبروزم داره هزینه ها بالاتر میره😕😕😕 منم اگه خدا بخواد اوایل مرداد ان ...

عزیزم قربونت برم انشاءالله این بار حتما مامانی به خواست خدا..همیشه تو فکرمی بخدا دعاگوت هستم ..فقط استرس از خودت دور کن انشاءالله مثبت میشی و خدا دوقلو میزاره تو دلت😍😍😘😘

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
اره باحال بود 😂😂😂😂فقط ترس جاریت😂😂😂 سمانه یادم رفت توچه مرحله ایه؟مثبت شده یاهنوزنرفته ازمایش ...

اره دیگه ده سال گذشته ولی همچنان یادم میوفته میخندیم 😁سمانه جون همون که نینیسو تو۳۷ هفته ازدست داده بود بیمار دکتر قوامیه دیگه امروز فک کنم ۸روزه انتقال داده 

اره دیگه ده سال گذشته ولی همچنان یادم میوفته میخندیم 😁سمانه جون همون که نینیسو تو۳۷ هفته ازدست داده ...

اره یادم اومد🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️انشاله که این بارمثبته 🙏🙏

خدایابه امیدخودت🌺
دقیقا منم دفعه اول هم مثانه م خالی بود هم سرمو بالا گرفتم ولی دفعه دوم نیمه پر بود بنظرم اینا بی تاث ...

شما جنین فریز انتقال دادید؟

چند روز بعد انتقال سینه درد گرفتید؟

من اصلا سینه درد و سفتی ندارم

گفتم شاید چون تخمک گذاری نداشتم مال اونه؟

یا مال اینه که جنین نگرفته؟

هیچیم ترشح ندارم.

۳ روز دیگه آزمایش بتامه.

آب نخود و آبگوشت هر هفته دارم میدم ولی میخوام مکمل هم بخوره پروفرتیل داره میخوره ولی مشکل معده پیدا ...

آب‌نخودهرروزیه‌لیوان‌بده

درموردداروهااطلاعی‌ندارم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم از بیبی چک زنداداشت چه خبر ؟

نازنین‌جان‌خوبی

دوروزبعداون‌بیبی‌چک‌بازیدونه‌انواخته‌بود‌مثل‌همون‌هاله‌

داشت..‌خیلی‌خوشحال‌بودیم‌که‌دوتاشم‌هاله‌انداخته

امامتاسفانه‌امروزرفته‌آزمایش‌منفی‌بود

بتاش‌۲‌بوده

فکرکنم‌این‌‌بیبی‌چک‌هاخرابن

من‌دیگ‌عمرابیبی‌چک‌بندازم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
نازنین‌جان‌خوبی دوروزبعداون‌بیبی‌چک‌بازیدونه‌انواخته‌بود‌مثل‌همون‌هاله‌ داشت..‌خیلی‌خوشحال‌بودیم‌ک ...

ممنون عزیزم ....من همیشه توبارداریام مدیکور داشتم همیشه هم جوابش درست بود ...نمیدونم بعصی وقتا اشتباهی میشه هورمونای بدن به هم میریزه ...ایشالا دفعه بعد مثبت واقعی میشه 

وای مرضی جون خدا خیرت بده 😭😭 خیلی بد دیشب تا ۵صبح از درد گریه میکردم  حتما تهیه میکنم ایشالا ...

فدای مهربونیت عزیزم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏