2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045620 بازدید | 684476 پست
خوب اذیت نشدین؟ بعدش چطوری رفتین دستشویی...یعنی چقدر بعد رفتین...اخه باید تا 3ساعت بی حرکت بود...ادم ...

به ما گفتن از نظر علمی هیچ احتیاجی به دراز کشیدن بعد انتقال نیست و هیچ تاثیری توی مثبت یا منفی شدن نداره و فقط ما بخاطر دل خود افراد میگیم حدود نیم ساعت دراز بکشن.

بعد انتقال اولم همه رو بعد از نیم ساعت ترخیص کردن. برای انتقال دومم چون خیلی بهم فشار اومده بود شاید ده دقیقه هم نشد که پرستار بهم گفت بلند شو. همون انتقالم مثبت شد.

پس زیاد نگران مثانه پر یا دراز کشیدن بعد انتقال نباشین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سارا جون چی شده؟ مگه انتقال نمیدن الکی میگن انتقال دادیم؟ مگه میشه همچین چیزی؟نترسونیدمون تورو خدا! ...

نه عزیزم نگران نباش اصلا همچین چیزی نمیشه 😂

آخه درصد موفقیت آی وی اف توی بهترین شرایط و بهترین مراکز حدود سی تا چهل درصده و این کاملا منطقیه که تعداد جوابهای منفی بیشتر از مثبت ها باشه. و این هم کاملا طبیعیه که هر کسی بعد از منفی شدن بخاطر فشاری که تحمل میکنه تمام عوامل طبیعی و غیر طبیعی رو دخیل بدونه😂

عزیزم من یه سقط توی هفته یازده داخل بیمارستان داشتم که روز بعدش از طرف بیمارستان ازم خواستن که بیا و جنین سقط شده رو ببر چون برای ما مسوولیت داره. ببین اونها حتی برای دور انداختن جنین سقط شده هم بازخواست میشن و مسئولیت دارن چطور ممکنه چنین خطای بزرگی رو مرتکب بشن. پس با خیال راحت پروسه درمان رو طی کن 🌹

جنین‌های‌من‌‌‌۳تاش‌آ‌هس‌ ۵تاش‌b عزیزم‌مگه‌فقط‌این‌سه‌تاجنینو‌داشتی؟ جنین‌هام‌ظاهرن‌خوبن‌‌‌ بادکت ...

خب خداروشکر جنینهات خوبه

من شش تا جنین داشتم دو تا بسته ی سه تایی

که یک بسته شو انتقال دادن

دکتر گفت کیفیت دو تاش خوبه یکیش معمولیه

نمیدونم دیگه کدوم گریدها رو انتقال دادن

سارا جون چی شده؟ مگه انتقال نمیدن الکی میگن انتقال دادیم؟ مگه میشه همچین چیزی؟نترسونیدمون تورو خدا! ...

نه گلم میگن انتقال میدن وقبلش نشون میدن 

اماچون نازنین جون ندیده بودن وچندنفرتویه هفته منفی شدن ومن صبحشم یه تایپیک دیدم زده بود که میفروشن و..‌‌.شک کردم که بعدا دوستان گفتن محاله

خدایابه امیدخودت🌺

نه بابا لی لا جون جنینای ما به درد کی میخوره آخه، دیگه میکرو بگیر نگیر داره دلیل نمیشه چون منفی میشیم بگیم جنینارو انتقال ندادن، اینجوری باشه سنگ رو سنگ بند نمیشه دیگه

مثلا سریه قبل اونیکه با من بود مثبت شد من نشدم یعنی برای اون انتقال دادن برای من ندادن😂😂😂

دخترای گل خواهشا فکروخیالای خودتونو اینجا نگین که باعث استرس بشه، مچکرم😍😍😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خیلی ممنون  نه اصلا لک ندیدم علائمم درد سینه و درد زیر دل بود ان شاالله قسمت همه منتظرا

شما جنيناتون چند روزه بود؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦

لیلا جون این چه حرفیه؟ اولاً مگه جنین شما به درد چیشون میخوره، دوما مگه یکی دو نفر درگیر این قضیه هستن که بتونن مردم رو گول بزنن، بالاخره هنوزم آدمهای باوجدان هستن، والا منکه هرگز هرگز ندیدم کسی فکرش به اینجور چیزها برسه، یه نفر میاد از سر بی اطلاعاتی یه چیزی میگه که بقیه رو هم نگران میکنه، بسکه استرس تو این دوره زیاد نیست، این حرفها هم ده برابر میکنه استرس رو، من دوس نداشتم جواب اون خانم رو بدم ولی بنظرم اصلاً درست نیست این حرفها، منکه نمیخوام انتقال بدم استرس گرفتم و فکرم مشغول شد، وای به حال بقیه دوستان، آدم نباید نسنجیده حرف بزنه، اونم فقط بخاطر اینکه چند نفر منفی شدن، کلا 35 درصد احتمال مثبت شدن، کسی نگفته 100 درصد حامله میشن، توی مثبت شدن عوامل زیادی دخیل، و بالاتر از اون هم خواست خداست، بنظرم این درست نیست که اینقدر راحت قضاوت کنیم و در واقع تهمت بزنیم، عزیزم اصلاً ذهنت رو درگیر این مسائل چرت و حرفهای خاله زنکی نکن، دلتو بسپار بخدا 

ثمین که 17 بار انتقال داده و منفی شده تا حالا ندیدم ازین حرفها بزنه، اینهمه آدم مثبت میشن، اونا رو نبینیم، منفی ها رو فقط ببینیم؟ انصاف نیست عزیزم 

ذهنت رو خالی کن ازین افکار منفی 

ببخشید عزیزم طولانی شد 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
نه گلم میگن انتقال میدن وقبلش نشون میدن  اماچون نازنین جون ندیده بودن وچندنفرتویه هفته منفی شد ...

عزيزم لطفاً بدون دلیل حرفی نزن که اینقدر نگرانی و دلشوره برای بقیه ایجاد بشه، آدم فکرش هزار جا میره، این تاپیک برای اینه که با وجود همه مشکلات نازایی، یکم از تجربیات هم استفاده کنیم و آرامش بگیریم، نه اینکه بدتر داغون بشیم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
نه بابا لی لا جون جنینای ما به درد کی میخوره آخه، دیگه میکرو بگیر نگیر داره دلیل نمیشه چون منفی میشی ...

دقیقاً با همین فکر و خیال ها، روح و روان آدم بهم میریزه شادن جان، بارِ روحی این حرف برای همه خیلی زیاد بود 

سلام مامان ماهک ميگم ميتوني برام زينبي رو تگ کنم يا مرضي رو ميخام بدونم کسي ک لک بيني داره ميتونه ان ...

عزيزم لکه بینیت برا چیه؟؟ خراش دادی؟ کی انتقال داری؟ 

پس اینارو باید خود دکتر برام بنویسه شاید به همه هم نگه 🤔همین یه دونه بود؟  

راستش من آزمایش کلی داشتم که ابن سینا همه رو برام نوشتن انجام دادم که بردم واسه دکتر نصر گفتن ما اینهمه آزمایشو احتیاج نداریم چندتاشو که می خواستن وارد پرونده کردن این آزمایشم خودش نوشت گفت که انجام بدم چیز دیگه ای نبود

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏