2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
یک ماه خوبه ..حدودا بیست تا یک ماه دیگه انتقالمه

همین یکماه هم خوبه، نه اینکه گرسنگی بکشی و اذیت شی و بدنت ضعیف شه، نه اصلا

فقط شکر هیچی نخور ، برنج و نون هم یا نخور یا خیلی کم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زنگ زدم پرسیدم  گفت کلا با دارو و همه چی میشه ۱۳ میلیون گفت تعیین جنسیت نزدیک ۳۰ میلیون

بچه ها ک قیمتشون این نبود، من فکرکردم با انتقال نه یا ده بشه.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
شما آزمایش کاریوتایپ ندادید ؟

من خودم هیچ آزمایشی ندادم. فکرنمیکنم همسرم داده باشه. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

شوهرم آزمایش ژنتیک هم داده مشکلی نداشته

امروز11انتقالم بودی ذره لکه دیدم خیلی کمرنگ.خیلی ناراحتم اون دفعه هم کم بودبعدش زیادشدومنفی بودم.خیلی دلم شکسته

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢

الان چک کردم داده. کلا تمام آزمایش ها رو ازش گرفتن و خداروشکر مشکلی نداشته. 

الان چک کردم داده. کلا تمام آزمایش ها رو ازش گرفتن و خداروشکر مشکلی نداشته. 

خوب همین قدر که میدونی مشکل ژنتیکی وجود نداره ،خیلی جای شکر داره ،azf هم داد ؟من خیلی استرس جواب آزمایشات رو دارم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
زنگ زدم پرسیدم  گفت کلا با دارو و همه چی میشه ۱۳ میلیون گفت تعیین جنسیت نزدیک ۳۰ میلیون

قیمتا رو خیلی بالا گفته اینقدر نمیشه..حداکثرش رو گفته. هر کسی هزینه داروهاش متفاوته.

بچه ها هزینه میکرو تو مرکز مام چقدر میشه چون یه خانمی الان گفت ۲۲ میلیون؟؟

به منم گفتن با تعیین جنسیت حدود ۲۲ تا ۲۵ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
خوب همین قدر که میدونی مشکل ژنتیکی وجود نداره ،خیلی جای شکر داره ،azf هم داد ؟من خیلی استرس جواب آزم ...

بله عزیزم داده

همه رو داده و مشکلی نبوده

ولی چه فایده

فکرمیکنم یه سری مشکلات ناشناخته قطعا هست که آزمایشی براش وجود نداره

خوب همین قدر که میدونی مشکل ژنتیکی وجود نداره ،خیلی جای شکر داره ،azf هم داد ؟من خیلی استرس جواب آزم ...

آخی عزیزم نگران نباش. من چون اوایل اطلاعاتم پایین بود و مشکلمون رو حاد نمیدیدم. خیلی سرخوش و خوشال میرفتیم دکتر آزمایش ک میداد ذهنم درگیر نمیشد، فکرمیکردم روال طبیعیه