2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
تا الان سه تا دکتر بهم گفتن دو بار باید پانکچر بشی چون شرایطم خاصه. هزینه ها خیلی زیاده نه؟ داروها ...

عزیزم من شنیدم یکی از بچه میگفت نصر بهش گفته هزینه همه چییی باهم دارو،سونو،ویزیت،  پانکچر و انتقال و....کلا میشه ۲۲ میلیون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرچی بهش گفتم نصر کارش عالیه میگه نه مردِ😠 شوخی میکنم عزیزم من زیاد اصرارش نکردم گفتم حساسه اذیتش ...

والا من خیلی بهش اصرار کردم که دکترای مرد عالین دیگه وقتی گفت نه تلاش بیهوده بود😁😁مردا حرفشون ۲نمیشه

إ چه جالب الان که گفتی دیگه من نگران نمیشم زیاد سر این موضوع عزیزم مرسی که اینو گفتی بهم...البته بی ...

تو رویان گرید جنین نمیگن من هر دوبار هم متوجه نشدم گرید جنینام چیه، فقط تپ اتاق انتقال هر دوبار بهم گفتن دوتا جنین با کیفیت داریم انتقال میدیم!!  البته بار اول منفی شدم و بار دوم مثبت شدم،،،  عزیزم جنین های من فرش و دو روزه بودن یعنی حساب کنید از ۴۸ ساعت هم کمتر بودش چون  من شنبه ساعت یک بعدازظهر پانکچر شدم دوشنبه ۹ صبح برام انتقال دادن

بچه ها کمکککککککک؟

کسی نیست برم از جای دیگه کمک بگیرم؟؟؟

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
تو رویان گرید جنین نمیگن من هر دوبار هم متوجه نشدم گرید جنینام چیه، فقط تپ اتاق انتقال هر دوبار بهم ...

آره به منم نگفتن با کلی پیگیری ایندفعه بهم گفتن گرید جنینام چیه....

انشاالله نی نیت هرچه زودتر سالم و سرحال و باقدم پراز برکت بیاد تو بغلت و از دیدنش کیف کنی...حس زیبا تو خریدارم😘😘😘😊😊😊

آره به منم نگفتن با کلی پیگیری ایندفعه بهم گفتن گرید جنینام چیه.... انشاالله نی نیت هرچه زودتر سالم ...

قربونت عزیزم خیلی ممنونم،  ان شالله شما هم همین دفعه مثبت میشید و به گروه باردارا میپیوندید عزیزم 😘

راستی خواستم نوشته قبلیتونو ریپلای کنم ولی همین جا میگم،  منم سیکلم لانگ بود و خودم دوست داشتم سیکلم شورت باشه و سریعتر نتیجه بگیرم ولی دکتره گفت با سيكل لانگ با توجه به شرایط من بهتر نتیجه میگیرم، بعدش اومدم اینجا از دوستان پرسیدم و زینبی بابا هم بهم گفت با توجه به ذخیره تخمدانم و شرایط دیگه بهترین انتخاب برای من لانگ بوده و بهم گفت اصلا نباید ناراضی باشم خیلی هم خوبه منم با خوندن نظر دوستان آرامش گرفتم و اطمینان کردم

نه عزیزم فردا ازمایش میدم 

انشالله ک خوشخبرباشی عزیزم.تواون لحظه منم یادکن

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
چی شده

35 روزه لکه بنی و خونریزی دارم سونو شکمی دادم گفتن اندومترت 5 . استرادیول و پروژسترون  هم دکتر برام نوشت ولی خوب نمیشم. یعنی چه خاکی به سرم شده؟؟

دیگه یادم رفته میخاستم ماه بعد برم برا انتقال.

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
قربونت عزیزم خیلی ممنونم،  ان شالله شما هم همین دفعه مثبت میشید و به گروه باردارا میپیوندید عزی ...

واسه سیکل لانگ فقط ال دی داشتین یا چیز دیگه هم بود؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود