2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046122 بازدید | 684499 پست
اصفهان نحوه انتقالشون چه جوری بود با سونو بود ایااا؟؟

من مانیتوری ندیدم ،اگر هم بود پشت سرم بود که البته فکر نمیکنم بوده باشه 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
انشالله خودت طبیعی باردار بشی برامنم دعاکن میکرو دفعه اول جواب بده

ممنون عزیزم،انشالله که همون بار اول نتیجه میگیری و میای ما رو خوشحال میکنی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بین جنینای سه روزم ٨سلولی و compact (متراکم) داشتم اما تا بلاست رشد نکردن و نموندن.. درنتیجه یا گ ...

عزیزم جنین های منم بلاست نشدن ولی گردیشون a بود نگران نباش

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
من اصفهان نیستم عزیزم،فقط یه بار مشتاق میکرو کردم که متاسفانه نتیجه ای نگرفتم ،راستش من از مراکز خوش ...

دقیقا ماهم مشکل مورفو داریم ، خیلی گیج شدم دیگه نمیدونم چی درسته ،انشاالله هرجا هستی موفق باشی عزیزم 

شما اینبار ک تهران رفتید مشاوره جنین شناسی هم رفتید؟ یادمه گفتید ارولوژ فعلا ازمایش نوشته. دوره ارول ...

ن ما جنین شناسی نرفتیم ،اتفاقا خیلی دوست دارم جنین شناس رو ببینم،نمیدونم دوره درمان چند ماهه است ،ولی خودم میخوام سه ماه دارو مصرف کنه،آخه میگن فرآیند اسپرم سازی ۹۰ روزه ست

ببخش من جواب میدم،  چرا به من نشون دادن، هم توی نی جنین شناس اورد دیدمشون خیلی خیلی خیلی ریز ب ...

الهی خدااااااااااااا

ازالان دلم آب شد میشه من اون روزوببینم ای خدا انتقال بدن مثبت بشه 

شماکدوم بیمارستان بودی که اینهمه کارانجام دادن؟

اخه اینجا چندنفرکه منفی شدن گفتن شاید انتقال ندادن واقعا شک کردم خداببخشم

ممنون که جواب دادی دوست جونی😍😘😘😘😘😘

خدایابه امیدخودت🌺
ببخش من جواب میدم،  چرا به من نشون دادن، هم توی نی جنین شناس اورد دیدمشون خیلی خیلی خیلی ریز ب ...

چجوری اونجاسونومیکنن ؟سونووازینال؟

بعدیه سوال دیگه اینکه وقتی بی بی مثبت میشه میگن بیاین سونووازینال این سونو خطرنداره؟سقط نمیشه

وسوال بعداینکه توسونو وازینال معلوم میشه چندتاش گرفته؟

ببخشیدتوروخداسوالام زیادشد🙏🙏🙏🙏😘😘😘

خدایابه امیدخودت🌺
دقیقا ماهم مشکل مورفو داریم ، خیلی گیج شدم دیگه نمیدونم چی درسته ،انشاالله هرجا هستی موفق باشی عزیزم ...

ممنونم گلم ،متاسفانه مورفولوژی درمان نداره ،ما فقط یه بار مورفو یک شد ،اونم اصفهان بود،توکل کن به خدا ،تا حالا میکرو انجام دادی ؟دکتر چی بهتون گفت

چجوری اونجاسونومیکنن ؟سونووازینال؟ بعدیه سوال دیگه اینکه وقتی بی بی مثبت میشه میگن بیاین سونووازینا ...

عزیزم سونو انتقال رو شکمیه ... فک کنم تو همون هفته های اول مشخص میشه که دوتا هستن یانه 

مطمئنی؟اخه مامان ماهک نرفت فکرکنم واژینال 

من‌منظورم روزی که انتقال میدن ازروشکم سونو میکنن برای بعد از مثبت شدن هم  دکتر بهم گفته دوهفته بعد برم برای سونو .که صد درصد وازیناله چون شکمی فکر نکنم زیاد دقیق باشه ..ایشالا قسمت بشه وبرم