2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
منم خواستم ارمایش شوهرمو ببرم صالحی هم ببینه ولی خوب اونا میگن بهشتی میاد اگه بخوایم بریم ناباروری ب ...

اها کلا پیش هیچ کدوم تاحالا نرفتی

ببر پیش عباسی

منم چون یه دوره یک ساله پیش صالحی رفتیم اینبار گفتیم عباسی بریم. ما مشکلمون گفتن ممکنه ارثی باشه واسه همین دارو و درمان تاثیری نداشته

وگرنه اگه شوهرتون مشکل ارثی نداشته باشه پیش هر کدوم ک بره جواب میگیره و فرقی نمیکنه کدوم باشه. هر دو تمام ازمایشا و داروهایی ک هست رو تجویز میکنن و کوتاهی نمیکنن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دو هفته ی پیش با دکتر نصر پانکچر شدم البته چهارمین پانکچرم بود از ۶ تا تخمک ۵ تا جنین با گرید a ...

سلام عزبزم انشاااه که این سری بارداری به امیدخدا. شما هرچهار بار پیش نصر بودین

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
اها کلا پیش هیچ کدوم تاحالا نرفتی ببر پیش عباسی منم چون یه دوره یک ساله پیش صالحی رفتیم اینبار ...

نه شوهرم ارثی نیست بعدا براش پیش اومده.از اول رفتیم پیش عباسی گفت بریر ناباروری fna بگیرن جوابو بیار .بعد گفت خوبه ودکتر رضوانی رتمعرفی کرد بریم برا میکرو

یا رب العالمین
من اصفهان نیستم عزیزم،فقط یه بار مشتاق میکرو کردم که متاسفانه نتیجه ای نگرفتم ،راستش من از مراکز خوش ...

اصفهان نحوه انتقالشون چه جوری بود با سونو بود ایااا؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

خواهرای‌گلم‌به‌نظرتون‌این‌بیبی‌چک‌مثبته

۲هفته‌ازوقت‌پریودی‌گذشته

برازنداداشم‌هس

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
اگه بخوای بیهوش میکنن خودت درخواست بده زیادم هزینه اش نیست نهایت ۵۰۰تومن 

خبر  از لیلا ندارین امروز آزمایش داشت ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
نه عزیزم نیومده تاپیک منم نتونستم منشن کنم ...ایشالا که خیره 

نازنین‌جون‌بیبی‌چک‌دیدی

نظرت‌چیه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻