2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر فتوحی دکتر با تجربه ای هست. خیلی هم مطبش شلوغه البته الان بخاطر کرونا خلوت تره.. من از خود مرکز ...

من دکترم فقط یسری ازمایش نوشته براخودم. مکمل وتقویتی هم ندادن به هیچکدوممون نگرانم مشکلی پیش بیاد

یا رب العالمین
اگه بری فشارکی مطبش جداست و تا آخر با خودشی و اینم خوبه چون کلا تو جریان کارهات هست ولی اگه دکتر ...

عزیزم خیلی لطف کردی جوابمو به این خوبی دادی ،انشاالله که دلت همیشه شاد باشه 

بنظرم اگه برات ممکنه برو پیش یه دکتر زنان که مربوط به ناباروری نمیشه بگو آزمایشای قبل آی وی اف برات ...

من قبل بارداریم عکس رنگی انداخته بودم 

حالا هرچی بده انجام میدم بعد پریود میرم پیشش دیگه دوباره 

من یه ازمایش خون کلی و هورمونی دادم دارم 

عجله هم ندارم تو این اوضاع که بخوام بگم حتما سریع تا تابستون تموم شه همه چی هرچی قسمته

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
انشأالله که مثبت میشی 😍😍آره بیمه تکمیلی داشته باشی میشه پولشو گرفت

انشالله عزیزدلم😘.

دفترچه من بیمه روستایی.

میگم نمیشه شمام از این دفترچه بگیرین ؟؟اینجا هزینش ۵۰۰ تا دفترچه روستایی بگیرین میگم ینی همه شهرا میشه؟

من قبل بارداریم عکس رنگی انداخته بودم  حالا هرچی بده انجام میدم بعد پریود میرم پیشش دیگه دوبار ...

آره خوب کاری می کنی بهتر که عجله نداری

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
انشالله عزیزدلم😘. دفترچه من بیمه روستایی. میگم نمیشه شمام از این دفترچه بگیرین ؟؟اینجا هزینش ۵۰۰ ...

نه اون دفتر چه هارو به همه نمیدن مگر اینکه پارتی داشته باشی

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
چیا بودن عزیزم 

همه آزمایشهای هورمونی

قند،  Amh,  تیرویید، ایدز و هپاتیت،.....

خیلی زیاد بود

ویتامین دی هم بود

نزدیک ۸۰۰ تومن پول آزمایشاتم شد

الان برم نصر به نظرتون دوباره آزمایش خون جدید میخواد؟

من پیش رضوانی رفتم بنظرت مطب بریم بهتره یا بریم مرکز هردفعه با یه دکتر؟

اگه بشه از اول کلا با کلانتری پیش بری و دفعه با خودشون ویزیت بشین بهتره ولی اگه واستون مقدور نیست به نظرم بهتره مطب با یکی پیش بری تا کامل تو جریان کارهات باشه 

فقط خوبی مرکز نسبت به مطب اینه که حتی جمعه ها هم بازه مثلا اگه دوم پریودت جمعه بود یا تعطیلی 

مثلا من 22 بهمن هایپر شدم اومدم مرکز و باز بود اذیت نشدم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
اگه بشه از اول کلا با کلانتری پیش بری و دفعه با خودشون ویزیت بشین بهتره ولی اگه واستون مقدور نیست به ...

نه با کلانتری نمیخوام مرد راحت نیستم استرسش بیشتره برام.اکه با رضوانی باشم مثل شما جمعه برم مرکز قبولم نمیکنن؟

یا رب العالمین
عزیزم خیلی لطف کردی جوابمو به این خوبی دادی ،انشاالله که دلت همیشه شاد باشه 

مرسی عزیزم 

همچنین شما 

ولی تعریف دکتر فشارکی رو زیاد شنیدم و خواهر شوهرم بدون ای وی اف پیش ایشون طبیعی باردار شد

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
اگه بشه از اول کلا با کلانتری پیش بری و دفعه با خودشون ویزیت بشین بهتره ولی اگه واستون مقدور نیست به ...

پس به نظرت منی ک عجله ندارم از الان نوبت بگیرم واسه کلانتری واسه هروقت ک داد ،اینطوری خوبه؟