2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
عزیزم نصر گفت دوم پریود بری پیشش ؟ الان دارو نداری؟ 

نه بهم گفت از اول پریودی داروهات شروع میشه که برام نوشان باید بخرم بزنم تا هشت پریودی  سونو انجام میده

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
وای من دکترم تخت سونو کنار اتاقش بود حالت راهرورمانند هی منشیش میرفت میومد فکر کن تو پریودی چقدر کثی ...

خب یچیزی واسه هر کی میزارن زیرش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای من دکترم تخت سونو کنار اتاقش بود حالت راهرورمانند هی منشیش میرفت میومد فکر کن تو پریودی چقدر کثی ...

🤣🤣🤣🤣🤣من دستکش میبرم کاغذنفرقبلیو برمیدارم کاغدنومیزارم بعصیا کثیفن کاغذشونونمیندازن سطل ولی من هرجابرم برگه خودمو میندازم سطل بعددکترایادشون میره برگه جدیدبزارزیرت خودت بزارحالا مامای شهرمون پنج تومن میگرفت ملحفه یکبارمصرف میداد نمیدونم ازکجابخرم ازاوناببرم باخودم

خدایابه امیدخودت🌺
نه بهم گفت از اول پریودی داروهات شروع میشه که برام نوشان باید بخرم بزنم تا هشت پریودی  سونو انج ...

یعنی هشت پریودی سونو داری جا دوم؟؟؟ نگفت تخمک‌کشی کی میشه؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺

من به خاطرهمیناهمسرم نداشت پیش پزشک مرد برم گفت فقط خانم😑والا دوست داشتم نصرباشه

خدایابه امیدخودت🌺
🤣🤣🤣🤣🤣من دستکش میبرم کاغذنفرقبلیو برمیدارم کاغدنومیزارم بعصیا کثیفن کاغذشونونمیندازن سطل ولی من ...

ازین زیر انداز بیمار یه بار مصرف بزرگ بگیر 

یعنی هشت پریودی سونو داری جا دوم؟؟؟ نگفت تخمک‌کشی کی میشه؟ 

آره درسته 

تخمک کشی که باید ببینه وضعیتوچطوریه همون مدقع تصمیم بگیره 

من به خاطرهمیناهمسرم نداشت پیش پزشک مرد برم گفت فقط خانم😑والا دوست داشتم نصرباشه

یادم باشه همه مراحل رو به شوهرم نگم😅

یه کاغذ اندازه برگه اچار بود .که من نمیدونستم اول خوابیدم روتخت بعد دیدم اونجا کاغذا هست بلند شدم گذ ...

آره دقیقا همون کاغذ منظورم بود منم همیشه با خودم می گفتم هر دفعه اون کاغذو عوض می کنن یا نه ولی پیش دکتر صدر رفتم از این ملحفه های یکبار نصرف گذاسته بود فکرم نکنم عوض کنن واسه هر کی